Bide ben bugün saat 14.43 gibi beta sonuç verdim kadın doğuma çıkmadı sonuç merakımdan acile de geldim onu bekliyorum bakalım ne olacak e nabızda bugünkü verdiğim sonuç gözükmüyoBende merak ettim sonucunu, ama senin testinin çizgisi baya belirgindi, herhalde senin beta HCG'n benimkinden fazladır
Acilde beta HCG'ye bakıyorlar mı ki, ne dedin de aldılarBide ben bugün saat 14.43 gibi beta sonuç verdim kadın doğuma çıkmadı sonuç merakımdan acile de geldim onu bekliyorum bakalım ne olacak e nabızda bugünkü verdiğim sonuç gözükmüyo
Şu an hastandeyseniz doktorunuzun yanına gidin, onun sistemine düşüyor çünküValla bilmiyorum bugün sonuçlar e nabıza da düşmüyo 2 saat oldu hala bekliyoruz
Valla şikayetlerimi söyledim bide test yaptım pozitif çıktı dedim ama hala betamı öğrenemedim dedim baktılarAcilde beta HCG'ye bakıyorlar mı ki, ne dedin de aldılar
Sorduk çıkar birazdan dendiŞu an hastandeyseniz doktorunuzun yanına gidin, onun sistemine düşüyor çünkü
Kanamanı mı söyledin? Bizim burda acillik bi durum dışında bakmıyorlar çünküValla şikayetlerimi söyledim bide test yaptım pozitif çıktı dedim ama hala betamı öğrenemedim dedim baktılar
Acildeki doktor muKanama falan söylemedim direk girdim hocam geçen hafta da gelmiştim şikayetlerim devam ediyo dedim bide test yaptım pozitif çıktı dedim oda beta istedi ben geçen hafta gitmiştim o zaman hamile olduğumdan haberim yoktu yani betam 1.20 çıkmıştı bakmadı şikayetin devam ederse gel demişti şimdi test pozitif deyince bakalım dedi
EvetAcildeki doktor mu
Keşke bize de böyle doktorlar denk gelse, geçen ay beta HCG'me baktırmak istiyorum dedim, kanaman var mı diye sordu yok dedim, yeşil alana yönlendirdiler ardından doktorun yanına gittim burada Beta HCG'ye baktırılmıyor dedi ve pazartesi ya hastaneden ya da sağlık ocağında baktırırsın dedi
Benim beta 58 çıkmış kızlarrSanırım sadece sarı alanda bakıyorlar Beta HCG'ye
Saol canım birlikte inşAllahİnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini, çook sevindim
Merhaba çok sevindim sonucunuza gözünüz aydın beta çıktı mı ?Valla bilmiyorum bugün sonuçlar e nabıza da düşmüyo 2 saat oldu hala bekliyoruz
Merhaba çok sevindim sonucunuza gözünüz aydın beta çıktı mı ?
ay yazmışsınız zaten çok sevindimmmmmBenim beta 58 çıkmış kızlarrbende idrar testi negatif diyor o yüzden gitmedim 6 Şubat regl olmazsam bende gidicem inş bende sizin gibi mutlu haberi alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?