Beta HCG 1.283

sirik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
11
0
1
33
Merhabalar kizlar Dr um hormon testi istemişti hafta sonu girdi falan derken hormon testini adet kanamam bittiği gün verebildim ama beta HCG 1.283 çıktı bu ne demek Dr kimyasal gibi bir şey olmuş olabilir dedi yoksa hamilelik varmı acil yazarsanız çok mutlu olurum

Aşkooo bu değerle kimyasal olması imkansız

Kizlar merakla bekliyorum görüşlerinizi bu şekilde benim gibi olan var mı içiniz de

Sanirim degeriniz 1 nokta kusurlerde. 5 alti zaten negatif 5 ustu bile halen supheli oluyor takibi yapilmadikca. Adet oncesi gebelik olusmus ve tutunamamis o yuzden hcg nin dusus anini yakalamis olabilir diye dusunmus sanirim doktor

Sanirim degeriniz 1 nokta kusurlerde. 5 alti zaten negatif 5 ustu bile halen supheli oluyor takibi yapilmadikca. Adet oncesi gebelik olusmus ve tutunamamis o yuzden hcg nin dusus anini yakalamis olabilir diye dusunmus sanirim doktor
Yaa merakla bekliyorum teşekkür ederim

Sizde bir sorun var mı

Anladımmmm sperm sayısı hakkında hiç bir bilgim yok malesef, ama Allah’ın izniyle tez zamanda güzel bir müjde alırsınız (tüp bebek ücreti çok mu fazla nacaba
Evet çok fazla doğal yolla olur mu diye bekledik tabi olmassa mecbur tüp bebek yapicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…