Aşkooo bu değerle kimyasal olması imkansızMerhabalar kizlar Dr um hormon testi istemişti hafta sonu girdi falan derken hormon testini adet kanamam bittiği gün verebildim ama beta HCG 1.283 çıktı bu ne demek Dr kimyasal gibi bir şey olmuş olabilir dedi yoksa hamilelik varmı acil yazarsanız çok mutlu olurum
Yarın kadın doğuma git keseyi görürsün Allah’ın izniyleAşkooo bu değerle kimyasal olması imkansız
Yani negatif mi sonuç anlayamadım ilk defa böyle bir rakam çıktıAşkooo bu değerle kimyasal olması imkansız
1.283 sonuç 1283 değil normalde hep sıfırlı bir sonuç çıkar diYarın kadın doğuma git keseyi görürsün Allah’ın izniyle
Siz bi sonucu atsanıza yaYani negatif mi sonuç anlayamadım ilk defa böyle bir rakam çıktı
AttımSiz bi sonucu atsanıza ya
Yaa merakla bekliyorum teşekkür ederimSanirim degeriniz 1 nokta kusurlerde. 5 alti zaten negatif 5 ustu bile halen supheli oluyor takibi yapilmadikca. Adet oncesi gebelik olusmus ve tutunamamis o yuzden hcg nin dusus anini yakalamis olabilir diye dusunmus sanirim doktor
Negatif aşkım
Çok skici beklemek eşim de önce 400 bin sperm çıktı sonra tüp bebek denedik olmadı sonra kendiliğinden 8 milyon oldu spermleri sayı hız problemleri var işte doğal yolla olur mu diye deniyoruz tabi takviyeler falan kullaniyoruzNegatif aşkım
Sizde bir sorun var mıÇok skici beklemek eşim de önce 400 bin sperm çıktı sonra tüp bebek denedik olmadı sonra kendiliğinden 8 milyon oldu spermleri sayı hız problemleri var işte doğal yolla olur mu diye deniyoruz tabi takviyeler falan kullaniyoruz
Hayır amh 0.900 idare eder denildiSizde bir sorun var mı
Anladımmmm sperm sayısı hakkında hiç bir bilgim yok malesef, ama Allah’ın izniyle tez zamanda güzel bir müjde alırsınız (tüp bebek ücreti çok mu fazla nacabaHayır amh 0.900 idare eder denildi
Evet çok fazla doğal yolla olur mu diye bekledik tabi olmassa mecbur tüp bebek yapicazAnladımmmm sperm sayısı hakkında hiç bir bilgim yok malesef, ama Allah’ın izniyle tez zamanda güzel bir müjde alırsınız (tüp bebek ücreti çok mu fazla nacaba
Rabbim tez zamanda güzel haberi nasip etsin kaç yıllık evlisiniz yaşınız kaçEvet çok fazla doğal yolla olur mu diye bekledik tabi olmassa mecbur tüp bebek yapicaz
Dört yıllık evliyim 33 yaşındayımRabbim tez zamanda güzel haberi nasip etsin kaç yıllık evlisiniz yaşınız kaç
Daha genç sayılırsınız canınızı sıkmayın lütfenDört yıllık evliyim 33 yaşındayım
Amiiin isteyen herkese nasip olsun inşallahRabbim tez zamanda güzel haberi nasip etsin kaç yıllık evlisiniz yaşınız kaç
Oyle tabi de insan sorun olduğunu bilince ister istemez takılıyor teşekkür ederimDaha genç sayılırsınız canınızı sıkmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?