beta hcg 10.76 ne dersiniz

@ysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
84
0
86
İstanbul
arkadaşlar 8 temmuz yani geçen salı transferim oldu.bugün kanda 10.76 çıktı.acaba ilaçlar transferin 8.günü böyle bir değer çıkarır mı yoksa ümitlenim mi?şaşırdım.yardım.testi 2 gün sonra tekrar edicem ama görüşleriniz benim için çok önemli

arkadaşlar 8 temmuz yani geçen salı transferim oldu.bugün kanda 10.76 çıktı.acaba ilaçlar transferin 8.günü böyle bir değer çıkarır mı yoksa ümitlenim mi?şaşırdım.yardım.testi 2 gün sonra tekrar edicem ama görüşleriniz benim için çok önemli

seni sabirsiz seni meraktan duramadin dimi???jeyyar bence hamilesin canim...8. gun 10.76 ise 10. gun ortalama 22 civarinda olmasi lazim 12. gun yani test gunude 44 falan olur sa kesin hamilesin.....

ümitlendirmek gibi olmasın ama daha geçen hafta e_u diye bir arkadaşımız isiminde yanlış kalmış olabilir senin gibi değerini soruyordu onunda 10,78 di sanırım sonradan öğrendik ki hamile dediğim gibi
ümitlendirmek istemiyorum ama işallah hamişsindir
Allah gönlüne göre versin canım :1hug:

seni sabirsiz seni meraktan duramadin dimi???jeyyar bence hamilesin canim...8. gun 10.76 ise 10. gun ortalama 22 civarinda olmasi lazim 12. gun yani test gunude 44 falan olur sa kesin hamilesin.....

cnm ya bişi sorcam sana benim beta hcg 23.28 çıkmıştı ama sonra malesef yok oldu kk da biokimyasal gebelik die bişi duydum sen bilio musun ?neden böle oluyo?neden oldu yani ?:1no2: :1no2:

benimde değerim tam bir hafta sonra 11 çıkmıştı..iki gün sonra 29.oldu.öyle devam etti.hayırlı olsun.

Aysuncum gözün aydın, inşallah sağlıklı bi hamileliktir, 7.güne göre iyi bi sonuç bence Allah tamamına erdirsin inşallah:1hug:

aysuncum benim transferimde geçen salı olmuştu. sen dayanamamışsın. tebrik ederim. inşallah sağlıklı hamilelikler geçirirsin.mehayın da dediği gibi 7. güne 11 ise 9. gün 22 12. gün 44-50 arası olur. bu da hamilesin demektir. düşük bir sonuç değil tabi. 2 güne yaptırdığın testlerle hamileliğin iyice kesinleşir inş. tek olabilir bebeğin.ben hala kendimi zorluyorum yapmamak için. belki perş. yaptırırım. evlilik yıldönümümüz. güzel bir hediye olabilir. tekrar tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr.

esracım senin aşılama değilmi. aynı gün test tarihimiz. bende senin gibi korkuyorum

tuubay esra inşallah güzel haberler vereceğiz burdan.
transfer sonrası sürekli yedim ve 1 haftada 4 kilo aldım eşim ailem kilo ver demeye başladı.sabah çok moralim bozuk kalktım iyice kilo aldım bari diyete başlarım dedim.nasıl olsa bebiş yoksa kesin çıkar ya da şüpheli değer çıkar.testi tekrarlarım.gittim işte.ama hiç pişman değilim belki hamilelik değildir ama bu bile güzel.

Aysuncum göbeğin şişmi benim çok şiş ve cok sert geceleri yatakda donerken çok agri yapiyor tek olan bu baska hicbir agrimyok
amin canim ihsallahhhh bizde guzel haberler aliriz

ya bende ara sıra hemen adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrısı ve sürekli olan bacak ve diz ağrısı var. bu benim moralimi bozuyor. sürekli wc ye kontrole gidiyorum. aysuncum hiç korkma. kalbini bozma. sen bu kadar stresliyken bak bebeğin sana tutunmayı başarmış. sen de iyi düşün artık. sizde varmı ağrı?

Back
X