Beta hcg 103

Esos37

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
32
3
1
29
Kizlar kan sonucum 103 cikmisti doktor pazartesi gel dedi ama kan tahlili yapip yukselme var diye bakkiyimmi yoksa doktorun cagirdigi gunmu gideyim artis olmassa diyede korkuyorum kesede daha gorunmedi gorunmezsse diyede korkuyorum basina gelne varmi

Kizlar kan sonucum 103 cikmisti doktor pazartesi gel dedi ama kan tahlili yapip yukselme var diye bakkiyimmi yoksa doktorun cagirdigi gunmu gideyim artis olmassa diyede korkuyorum kesede daha gorunmedi gorunmezsse diyede korkuyorum basina gelne varmi

Kese icin daha cok erken canım 2bine yakin olmasi lazim. İnsallah saglikla kucagina alirsin evladini. Bildiğim kadariyla 48 saatte bir testi tekrarlayip artis var mi diye bakmak gerekiyor...

Bu sonuç adetten kaç gün sonra çıktı ya da adetiniz geçmiş miydi

Bebim adetim bugun 6 gun gecti 2 gun once hem idrarda hemde kanda baktirdim

Yarim saate gidicem ama icime kurt dustu yukselmezse kimyasal genelikse diye cok takiyorum kafama kesede gozukmedi ilk bakildiginda

Yarim saate gidicem ama icime kurt dustu yukselmezse kimyasal genelikse diye cok takiyorum kafama kesede gozukmedi ilk bakildiginda
Kese zaten değer 3000 den aşağı görünmez yani vajinalde bildiğim kadarıyla 1000 lerde gözükebiliyormuş yani onun için daha çok erken

Doktorum telas yaptirdi cok sert ve asik suratliydi hem hamilesin dddi hemde dgerin cok dusuk dedi kimayasalda olabilir dedi umitlenme falan filan cok moralim bozuldu onun icin hem dua ediyorum

Doktorum telas yaptirdi cok sert ve asik suratliydi hem hamilesin dddi hemde dgerin cok dusuk dedi kimayasalda olabilir dedi umitlenme falan filan cok moralim bozuldu onun icin hem dua ediyorum

allah varyaa o doktorları bildiği gibi yapsın moral bozmak için dr olmuşlar sanki ,

madem 2 gun önce yaptırdın bugun tekrar yaptır hiç moralini bozma

ama o dr bir daha sakın gitme
hayırlı olsun darısı bana inşallahhh

Insallla yukselirrr zaten birdahada gitmem telas yaptiriyor insan bi guler yuz gosterir ama nerdeee.. rabbimmm en kisa zamandaa sana da tattirsin bu duyguyuu sorunsuzzz bi sekilde insalllaaahhh

Insallla yukselirrr zaten birdahada gitmem telas yaptiriyor insan bi guler yuz gosterir ama nerdeee.. rabbimmm en kisa zamandaa sana da tattirsin bu duyguyuu sorunsuzzz bi sekilde insalllaaahhh
ama doktorun yanlış bisey söylememiş canım adetin geçtikten sonra yapılan bi teste göre değerin düşük kimyasal olma riski yüksek yada adet düzensizliğin falan varsa geç döllenmede olabilir test yaptır tekrar inşallah geç dollenmedir

Ama benim degerimden daha dusuk degerler de var cok arastirdim
normalde adet geçtiği halde 100 lerde olmaması lazım ama geç döllenme ise bu durm değişir tabi o çok dusk değerler geç döllenme ile olan gebeliklerde olur inşallah seninki de geç dollenmedir adetlerin nasıl oluyor tam düzenli mi

Bugun tekrar kan verdim 426 cikti

ama tekrar aynı doktora gitme bencede seni sakinleştirmesi gerekiyor bu kadar duygusuz olmamalı

inşallah korur canım yükselmiş gayet iyi ama keseyi görmek için baya beklemen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…