Beta hcg 103

Ama
inşallah korur canım yükselmiş gayet iyi ama keseyi görmek için baya beklemen lazım
Kese gorunmesse kimyasal gebelik falan mi oluyor korkuyorum doktor ole dedi eger kese gozukmesse kimyasal olur sevinme dedi cok moralimi bozdu

Ama

Kese gorunmesse kimyasal gebelik falan mi oluyor korkuyorum doktor ole dedi eger kese gozukmesse kimyasal olur sevinme dedi cok moralimi bozdu
kimyasal gebelikte döllenme oluyor ama yerleşme olmuyor kese olmuyor onun için ama zaten kimyasal gebelikte bu kadar beta yükselmez ilki gibi 100 lerde olur hemen düşer aşağılara sonrada adet olursun zaten

tekrar beta kontrolünün sebebi dış gebelik ihtimali. ama seninki normal gebelik gibi gözüküyor düş gebelikte bu kadar hızlı artmaz yavaş artar 100 den 150 ye falan çıkar

tekrar beta kontrolünün sebebi dış gebelik ihtimali. ama seninki normal gebelik gibi gözüküyor düş gebelikte bu kadar hızlı artmaz yavaş artar 100 den 150 ye falan çıkar
Insallah oledir cok kafama taktim cunku cok dular ettim rabbim korusun onu benden ayirmasin insallah cumartesi gunu tekrae vericem pazartesi de ultrasonla bakilacak insallah gozukur gozukmezse uzulurum herhalde ya

Insallah oledir cok kafama taktim cunku cok dular ettim rabbim korusun onu benden ayirmasin insallah cumartesi gunu tekrae vericem pazartesi de ultrasonla bakilacak insallah gozukur gozukmezse uzulurum herhalde ya
daha çok erken gözükmeye bilir ama büyük ihtimal hamilesin kimyasal gebelik değil bu. kan sonucunu ilk duyunca kimyasaldır diye düşündüm ama seninki büyük ihtimal geç döllenmiş

daha çok erken gözükmeye bilir ama büyük ihtimal hamilesin kimyasal gebelik değil bu. kan sonucunu ilk duyunca kimyasaldır diye düşündüm ama seninki büyük ihtimal geç döllenmiş
Heralde ole olmus yeni evliyim 14 nisanda oldum adetimi en son

Sürekli sürekli kan alıp seni kansız bırakmamak için 4 5 gün sonra yapıyor doktor. O kanlara ihtiyacın olacak

Kizlar kan sonucum 103 cikmisti doktor pazartesi gel dedi ama kan tahlili yapip yukselme var diye bakkiyimmi yoksa doktorun cagirdigi gunmu gideyim artis olmassa diyede korkuyorum kesede daha gorunmedi gorunmezsse diyede korkuyorum basina gelne varmi
Doktorunun dedigi tarihte git canim Allah in izniyle insallah sag saglim evladini kucagina alirsin pazartesi bize de haber vermeyi unutma

Bosver sen onu dinleme canim doktorunu degistir sanirim gec dollenme olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…