- 29 Mart 2019
- 25
- 18
- 3
- Konu Sahibi yeniannekk
-
2gunde mi cikti o değer arkadaşım.
perşembe yaptırmıştım testi, iki gün sonra haftasonuna denk geldiğinden pazartesi günü yaptırdım, yani 4. günde çıktı o sonuc
Maşallah çok güzel ilerlemiş canım.perşembe yaptırmıştım testi, iki gün sonra haftasonuna denk geldiğinden pazartesi günü yaptırdım, yani 4. günde çıktı o sonuc
Maşallah çok güzel ilerlemiş canım.
Sağlıkla sihhatle kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Ben 14haftalik hamileyim, Rabbim bağışlasın.inşallah canım, senin var mı bebiş
Değerin çok yüksek çıkmış iki gün için ikiz olabilirarkadaşlar merhaba aranıza yenı katıldım, daha önceden polip aldırdım ve ardından hemen hamile kalıp bir düşük yaptım. 1 sene sonra tekrar hamile kaldım bu dönem aralığında korunduk tabı. korunmayı bırakınca tekrar hemen hamıle kaldım. evde test yaptım cok silik çıktı. sonra sağlık ocagında kan verdim 76 çıktı. Doktor bişey demek için erken 2 gün sonra tekrar gel dedi. Tekrar yaptırdım 1047 ye yükselmiş. henüz kadın doğum doktoruna gitmedim. Tecrübeli anneler sizce değer nasıl, korkuyorum tekrar düşük olur diye
Ben 14haftalik hamileyim, Rabbim bağışlasın.
Değerin çok yüksek çıkmış iki gün için ikiz olabilir
Rabbim herkese nasip etsin inşallah, cok başka bir duyvu gercekten.yaaa çok sevindimm :) bende sabırsızlıkla bekliyorum görmeyi bebişimi
Benimde öyle yüksekti ama tekgebelik oldu. Hayırlısı olsun :))4.günde bu sonuç çıktı acaba ikiz olabılır mı yıne de
4.günde bu sonuç çıktı acaba ikiz olabılır mı yıne de
Vallah canım ben iki gün sonra sandım olsun gene yüksek benimde 200 cıktı 4 gun sonra 1033 ama tekil geçen sene gebeliğin iilki değerim 2800 falandı ama gecikmenin 5 günü falandi4.günde bu sonuç çıktı acaba ikiz olabılır mı yıne de
Vallah canım ben iki gün sonra sandım olsun gene yüksek benimde 200 cıktı 4 gun sonra 1033 ama tekil geçen sene gebeliğin iilki değerim 2800 falandı ama gecikmenin 5 günü falandi
O zamna kadar kese falanda çıkar insshayırlısı olsun inşallah canım ya,
salı günü gideceğim ilk kontrolüme bakalım
O zamna kadar kese falanda çıkar inss
Bend e öyle bi kanama hic olmadı 8. Haftada duydum kalbiniinşallah, şuanki takibime göre 5+2 günlük. Kalp atışını ne zaman dinleyebilirim acaba?
Birde yerleşme kanaması herkesde oluyor mu? Şuana kadar bir kanamam olmadı çok şükür de
Belkide ikizdirAllah sağ salim kavuştursun
Çok şükür benimde adet günümde hcg'em 170 çıktı inşaallah normaldir
Bekliyorum bende Allah yavrularımızı sağlıklı eylesinsen 3-4 gün sonra gidersen kese görünür ben mecbur beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?