- 25 Şubat 2025
- 18
- 11
- 3
- 25
- Konu Sahibi Kelebek0505
Merhaba arkadaşlar 26 şubatta beta 26.1 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 109.5 çıktı sizce sağlıklı mi yada kaç haftalık ne yapmam gerekiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğurursun inşallah artışın iyi bence. Yumurtlaman ne zaman olmuştu, sat neydi acaba, bi de herhangi bi belirtin mi vardı çok erken test yapmışsın.Merhaba arkadaşlar 26 şubatta beta 26.1 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 109.5 çıktı sizce sağlıklı mi yada kaç haftalık ne yapmam gerekiyor?
6 şubat son adet tarihim bende anlamadım çok erken öğrendim ve bugün tekrar kan verdim regle 3 gün var 470 çıktı. TeşekkürlerHayırlı olsun canım sağlıkla doğurursun inşallah artışın iyi bence. Yumurtlaman ne zaman olmuştu, sat neydi acaba, bi de herhangi bi belirtin mi vardı çok erken test yapmışsın.
3 Saat önce kan verdim 470 çıktıHayırlı olsun canım Tebrikler2günde bir kan verip beta hcg değerine bakabilirsin şu an için sağlıklı artmış. Ama beklemekten başka çare yok beta 1500 lere geldiğinde kese görünebilir yani yaklaşık 5 haftalıkken doktora gidebilirsin. Ben de 111le öğrenmiştim
eğer haftasıyla uyumluysa 3 haftalık falandır, son adet tarihine göre hesaplaman lazım
Kıız yoksa ikiz miii3 Saat önce kan verdim 470 çıktı![]()
Ben de betaları görünce ikiz mi diye düşündüm ben de bu ay iki kere yumurtladım şimdi ikiz olur mu diye bir tırsmadım değilKıız yoksa ikiz miiibelirtiniz oldu mu hiççç
![]()
Ahaahah ay tırsmayın tırsmayınBen de betaları görünce ikiz mi diye düşündüm ben de bu ay iki kere yumurtladım şimdi ikiz olur mu diye bir tırsmadım değil![]()
İkiz düşüncesi benide düşündürdü sağlıkla ilerlesin inşallah rabbim kucağına da almayı nasip etsin6 şubat son adet tarihim bende anlamadım çok erken öğrendim ve bugün tekrar kan verdim regle 3 gün var 470 çıktı. Teşekkürler
Bir sürüüü tesadüf olmus gerçekten ama belki de tevafukturrAhaahah ay tırsmayın tırsmayınBende yakın zamanlarda bir kaç ay önce içime his doğdu niyeyse ilerde ikiz olacak diye ama kimsenin genetiğinde yok geçen arkadaşım fal baktı bu durumu hissettiğimden haberi yok ikiz bebek görüyorum dedi geçende bir akrabada ay hadi inşallah sizede nasip olsub hatta ikiz olsunn dedi dedşm tövbe yarabbim algıda seçicilik herhalde
bende yumurtlamamamın 10. Günü bu sabah test yaparım belki hiç ümidim yoktu bir anda 9. Günde gün boyunca süren adet sancsı gibi aybı zamanda batmalarım oldu birden beyaz akıntım arttı şüphelendim hayırlısı
lafı çok uzzattım ama ikizde güzeldir ya
tabi ekonomik şartlarda zor ama inşallah öyleysede sizin bebişler rızkını versin Allah inşallah
![]()