- 14 Mayıs 2022
- 183
- 54
- 28
- Konu Sahibi Denz67543456
Kızlar Dr yazdım ama daha görmedim sizce nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12.günü ilk testi verdim 3.gün embriyosu evet banada öyle geliyorbana hem değeriniz hem artış miktarı düşük gibi geldi, transferin kaçıncı gününde test verdiniz
Bende öyle düşünüyorum pek umudum yok gerçi ama inşallahhBenmde 10le baslayip 18 falan diye devam etmisti ama kimyasalla sonuclandi umarim sizinki saglikli sekilde devam eder
Kesinliklee..Ara verdiniz mi yoksa vermeden devam mıDusukte olsa insan umutlaniyor tabiki bende umutlanmistim sonucta allah ol derse olur hayirlisi olsun hakkinizda
Merhaba, kimyasal sonrası ilk adetiniz nasıl geçti kaç gün sürdü? İnanılmaz ağrılı geçiyor doktoruma muayeneye gititğimde söyledim ağrıkesici yaptılar ama geçmedi günlerce çektim arvelesler içmekten bir hal oldum. Azaldı çok şükür ağrım ama hala var az da olsa ve 7.gün hala kanamam devam ediyorAra verdik doktorun istegiyle.. ilk adeti ilaclari birakinca 3-4 gun icinde oldum simdi ikinci adeti bekliyorum haftaya olacak gecikmezse.. muayene olup tekrar transfer hazirligina baslayacagiz bi sorun cikmazsa
merhaba Koyu renkli ve normale göre daha yoğundu.. ben normalde uzun adet süresi olan bir değilim 3-4 günde biter kımyasal sonrası da 4-5 günde bitmişti çok uzamadı ve normal her zaman ki gbi ağrım vardı.. sizin beta değeriniz daha yüksek olabilir mi ondan mı acaba yoğun ve uzun kanamanız.. ben 30larda falan geri düşmeye başlayınca bırakmıştım ilaçları..Merhaba, kimyasal sonrası ilk adetiniz nasıl geçti kaç gün sürdü? İnanılmaz ağrılı geçiyor doktoruma muayeneye gititğimde söyledim ağrıkesici yaptılar ama geçmedi günlerce çektim arvelesler içmekten bir hal oldum. Azaldı çok şükür ağrım ama hala var az da olsa ve 7.gün hala kanamam devam ediyor
50 lerdeydi hcg 25 e düştü ve adet oldum hala devam bakalım on günü geçerse kliniğe bi uğrarım belki kist oluştumerhaba Koyu renkli ve normale göre daha yoğundu.. ben normalde uzun adet süresi olan bir değilim 3-4 günde biter kımyasal sonrası da 4-5 günde bitmişti çok uzamadı ve normal her zaman ki gbi ağrım vardı.. sizin beta değeriniz daha yüksek olabilir mi ondan mı acaba yoğun ve uzun kanamanız.. ben 30larda falan geri düşmeye başlayınca bırakmıştım ilaçları..