Beta HCG 11.72

mlk230923

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
29
5
1
23
Kızlar merhaba
Adetime beş gün varken prodoctor ile idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Üç gün kala bugün beta HCG verdim 11.72 çıktı . Sizce gebelik var mıdır bu kadar düşük bir değerle öğrenip sağlıkla ilerleyen oldu mu ? Bir önceki gebeliğim kimyasaldı adet gecikmesinin üçüncü günü test verdim 32 çıkmıştı beşinci günü verdim 12 ye düşmüştü 😔

Testim böyle çıktı

Eklentiler

• 1000084815.webp
    1000084815.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar merhaba
Adetime beş gün varken prodoctor ile idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Üç gün kala bugün beta HCG verdim 11.72 çıktı . Sizce gebelik var mıdır bu kadar düşük bir değerle öğrenip sağlıkla ilerleyen oldu mu ? Bir önceki gebeliğim kimyasaldı adet gecikmesinin üçüncü günü test verdim 32 çıkmıştı beşinci günü verdim 12 ye düşmüştü 😔
daha adet gecikmesi yaşamadan böyle değerler olabiliyor bence biraz bekleyin ve kanda takip yapın

Kızlar merhaba
Düşük değerle öğrenmek demek illaki sağlıksız ilerleyecek demek değildir ki sizin regl gecikmemiş daha varmış bile. O nedenle onu kafaya takmayın şuan yapacagınız şey sadece kan takibi yapmak değer artışına bakmak

Back
X