beta hcg 12.23 çıktı gebelik varmı

regly 5 gün var kset kest çok silik çıktı beta hcg 12.23 çıktı gebelik varmı kan testini ne zaman yenilemeliyim, ne zaman doktora gitmeliyim
Cuma yenileyin bide ptsi kan verin. Daha adete var çünkü. Beta 1000 lerim geçtiğinde doktora gidebilirsin. Fakat bu süre zarfında kahverengi kirmizi gibin lekelenme olursa zaman kaybetmeden betayi beklemeden doktora gidin. Bazen yerlesme kanamasi olur bazen Allah korusun düşük riski olur önlem amaçlı doktor ilac verir kullanırsınız.

Ama şuan gebelik varmı dimi

Ama şuan gebelik varmı dimi
5 üzeri gebelik olabilir elbette ki. Fakat 2 günde bir düzenli artış gerekli. Önünüzde çok uzun yol var. Beta 2000 civarında kese görünür sonra bebek sonra kalp atışı..
Suan net bi sey söylemek için çok çok erken hem sevinin hemde kendinizi çok kaptırmayın. Sakinlikle ilerleyin. Ayrıca çevrenize de hemen gebeyim diye duyurmayin. Nazar var 2 3 aylık olana kadar dikkat edin.

Lütfen yardımcı olunnnn bebek istiyoruz 10aylik evliyim adetim günü gününe çok nadir gelir normalde 5,7,10gun gecikir bu ay da 2 gün gecikti tesadüfen acile düştüğüm için gitmiştim gebelik belirtisi varmı dediler yoktur dedim ama bilmiyorum da olabilir dedim ilk kan almamız gerekiyor radyosana riskli dediler kan verdim betam 19cikti haftaya kadın doğuma gidin ozaman kesinleşir dedi gebelik şüphesi var dediler kimyasalmdr acaba cok korkyorum adet belirtilerimin hepsi var sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum kasklrm belim çok ağrıyor ilk defa böyle bir durumla karşlaşyorum ilk defa betam böyle çıktı

hamilelik ihtimali var

Benim adetim gecikince yaptırdım 13.94 çıkmıştı betam şuan 7 aylık hamileyim içinizi ferah tutun tebrik ederim sizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Yaa inşallah haftaya tekrar gidecğim rabbim isteyen herkese nasip sizinde sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

İnşallah yaaa rabbim isteyen herkese versin bel
Benim adetim gecikince yaptırdım 13.94 çıkmıştı betam şuan 7 aylık hamileyim içinizi ferah tutun tebrik ederim sizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Sizin belirtileriniz nasıl dı acaba ben adet belirtilerimin aynısı yaşıyorum şuandaaa normalmi sizce adetiniz kaç gün geçmişti ogrendiginizde

Öncelikle çok geçmiş olsun iyi misiniz düşmüşsünüz? Rabbim şifa versin
Gebelik durumu var Ağrılar olur. Benim de hep adet olduğumu sandığım adet ağrılarım çok olmuştu hatta sürekli akıntı gelmiş gibi his oluyordu. Bol bol dinlenin yormayın kendinizi. Kan tahlilinde netleşecek

Teşekkür ederim iyiyim şuan ama ilk olunca çok heyacnlym tedirginliklerim var aynı belirtileri yaşamışız hepp mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

2 gün önce beta hcg 45 idi bu sabah 132 çıktı sat 27 Eylül bu değerler düşük mü diye korkuyorum dün de kısa bir kanamam oldu bar mı benzer şeyler yaşayan

2 gün önce beta hcg 45 idi bu sabah 132 çıktı sat 27 Eylül bu değerler düşük mü diye korkuyorum dün de kısa bir kanamam oldu bar mı benzer şeyler yaşayan
Değerine değil sağlıklı ilerlemesine bakacaksın canım Şuan her şey yolunda maşaAllah

Benim de adet günüme 1 gün kala, 2 gün pembe akıntım olmuştu. Kanaman kırmızı ve çoğalırsa mutlaka görün doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…