Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha geçmedi günüm. Yarın yada 5 inde olmam lazım normalde ama bakalım yarın tekrar kan vereceğim yükselmiş olacak mı. Sağlıkla inş herkes kucağına alır yavrusunu..
Merhaba benimde son adet tarihim başlangıcı 04.08.2021 normalde 31 ağustosta adet olmam gerekiyordu olmadım 1. adet günümde idrar testi yaptım çift silik çizgi çıktı sonra 02.09.2021 yani adetimin 4. Gününde kan testi yaptım 54 çıktı 3 gün sonra yani 05.09.2021 de tekrar yaptırıdm 59 çıktı şok oldum salı günü doktora gideceğim ama hiç umudum kalmadı artık
Benim adetime 1 hafta ya da daha fazla vardı yaptırdım 9,5 çıkmıştı iki gün sonra tekrar verdim 97,3 olmustu ve 4 gün sonra tekrar verdim 1531 çıktı :) adetim de 1,2 gün geçti iki günde bir lan vererek değerlerinize baktırıp sağlıklı gebe olup olmadığını takip edebilirsiniz. 2 günde iki katına çıkması gerekiyor cnm