beta hcg 12. gun 55; 14. gün 106; 16. gün 206 sizce iyi mi

mrtontr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
4
1
36
Balıkesir
bugun doktor değerler için düşük seyrettiğini syledi. özellikle içinizde doktor varsa düşünceleriniz öğrenebilir miyiz. bunlar dondurulmuş embriyomuzdu ve 3. denememiz oldu.

bugun doktor değerler için düşük seyrettiğini syledi. özellikle içinizde doktor varsa düşünceleriniz öğrenebilir miyiz. bunlar dondurulmuş embriyomuzdu ve 3. denememiz oldu.

Canım ben doktor deyilim ama sanki degerlerin cok iyi gibi,bende dondurulmusla denedim busefer şansımı ilk testimde degerim 44 çıktı cuma gunu tekrar testim var,drum banada düşük degerin dedi.isalkah cuma gunu benimde degerim seninki kadar katlanır.

Kızlar benimde 10. Gün 67, 12. Gün 105, 14. Gün 190 çıktı, banada ikinci testte ikiye katlamamış demişlerdi, çok takılma bence hem güzel katlamış değerin, hem hamilelerin hangisi iki güne bir test yapıyor onlarinkinin katladığı ne malum :34: idrar testi yapıyorlar bitti gitti, 2 hafta sonra kese içinmi çağırdılar yoksa yine test istediler mi, benimde dondurulmuş 5. Gündü, seninki kaçıncı gün embriyosu?

Kızlar benimde 10. Gün 67, 12. Gün 105, 14. Gün 190 çıktı, banada ikinci testte ikiye katlamamış demişlerdi, çok takılma bence hem güzel katlamış değerin, hem hamilelerin hangisi iki güne bir test yapıyor onlarinkinin katladığı ne malum :34: idrar testi yapıyorlar bitti gitti, 2 hafta sonra kese içinmi çağırdılar yoksa yine test istediler mi, benimde dondurulmuş 5. Gündü, seninki kaçıncı gün embriyosu?

bizim embriyolar 5. gün dondurulmuştu. bu sefer de dondurulmuşları denedik. başarısızlık durumunda sıfırdan başlayacağız. hayırlısı ihşallah. bizim ve yakın akrabalarımın başına gelmedik kalmadığı için 12. gün testi pozitif çıksa da korku devam ediyor içimizde. ilginiz için teşekkür ederim. Allah isteyeni çocuk sahibi olmasına izin verir ihşallah

maalesef kimyasal gebelik. bıktım ve bittim artık

Canım cok gecmis olsun,üzülme demek isterdim ama o duyguyu bende yasamıştım:(( Rabbim Sabri'ni versin.belji daha hayırlısı olucaktir senin icin nolur üzülme.nasil oldu,oysaki degerlerin cok güzeldi,haberi okuyunca cok üzüldüm,kontrole gitmismiydin Dr a?

kızlar yardımıı za ihtiyacım var adetimden dört gün önce beta hcg 29.13 çıktı adetten iki gün öncede 39.04 çıktı bu değer normal değil dimi? fazla yükselmemiş...

Back
X