Beta HCG 120

Hamilesin kuzum rabbim kucağına almayı da nasip etsin🧿🤰🙏❤️

Amin inşallah çok mundusuk
Canım adet tarıhın geçtimi birde önemli olan düşük mü değil 2 günde bir kan verip düzenli artış oluyormu o daha çok önemli🥰yani atıyorum betayı 20 iken öğrenenler de var

Hamilesin kuzum. Tebrik ederim 🥰 20 üstü kesin hamile oluyor. Seninki 120 çıkmış ☺️ 2 günde 1, 2 katına çıkması lazım. Onun için tekrar baktırman gerek. Bir de değer 5000 i görmeden karından ultasondan çıkmıyor. Erken gitmene gerek yok kadın doğuma. Bilgin olsun kuzum ☺️

Hamilesin kuzum. Tebrik ederim 🥰 20 üstü kesin hamile oluyor. Seninki 120 çıkmış ☺️ 2 günde 1, 2 katına çıkması lazım. Onun için tekrar baktırman gerek. Bir de değer 5000 i görmeden karından ultasondan çıkmıyor. Erken gitmene gerek yok kadın doğuma. Bilgin olsun kuzum ☺️
Çok teşekkürler çok korkuyorum ilerlemezse diye insallaj saglikli ilerler

Çok teşekkürler çok korkuyorum ilerlemezse diye insallaj saglikli ilerler
İyi düşün, iyi olsun kuzum. 2 günde tam iki katı çıkmasa da %60 falan artması lazım değerin. 120 çıkan değerin iki gün sonra 200 falan da çıkabilir yani. Endişelenme hemen ☺️

Bende size birşey sorayım iki günde bir kan vermemiz şart mı yoksa ilk öğrendiğimizde 1000 üstü ise gerek yok mu?

Hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah belirtilerin neler canım bizimle paylaşır mısın bizlere dua et canım 🤲
Göğüs haassasiyeti kasık karın ağrıları adet agrilari gibi inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olsun sizinde isteğiniz gibi olsun inşallah gönlünüzden geçen gibi inşallah ❤️

Bende size birşey sorayım iki günde bir kan vermemiz şart mı yoksa ilk öğrendiğimizde 1000 üstü ise gerek yok mu?
1000 üstü ise, 2-3 gün bekleyip kadın doğuma gidilebilir. 2000 değerde vajinal ultrasondan kese gözüküyor. Ama karından 5000 değerde gözüküyor. 5-6 gün bekleyip de doğrudan kadın doğuma da gidilebilir. Onda da karından ultrasonda gözükür yani

1000 üstü ise, 2-3 gün bekleyip kadın doğuma gidilebilir. 2000 değerde vajinal ultrasondan kese gözüküyor. Ama karından 5000 değerde gözüküyor. 5-6 gün bekleyip de doğrudan kadın doğuma da gidilebilir. Onda da karından ultrasonda gözükür yani
Teşekkür ederim

Merhaba kızlar Beta HCG testim 120 çıktı hamileyim demi?
Tebrik ederim canım, sağlıkla gelsin minik 😍 Ben 9 ile öğrendim hamile olduğumu, 9-27-73-264 şeklinde ilerledi. 1 hafta sonrası için kontrole çağırdı doktorum. Sende biraz bekledikten sonra kontrole gidebilirsin, güzel haberler al inşallah 🧿

Göğüs haassasiyeti kasık karın ağrıları adet agrilari gibi inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olsun sizinde isteğiniz gibi olsun inşallah gönlünüzden geçen gibi inşallah ❤️
İnşallah canım belirtiler adet gününe kaç gün kala başladı canım yumurtlama takip ediyormuydun çok soru sordum kusura bakma bilgi için bizede bir umut olsun diye canim

Back
X