Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimal hamilesin . Ben 2 aylık hamile olduğumu öğrendim 6 gün önce beta HCG 10000 di :)Son adet tarihim 16 haziran 2022 . Bugün beta hcg yaptırdım 1378 çıktı. Yüksek mi normal mi sizce?
Benimde son adet 16 Haziran 1927 çıktı cuma günü salı günü yani dün tekrar verdim 4900 çıktı tam iki kat artmamis amaSon adet tarihim 16 haziran 2022 . Bugün beta hcg yaptırdım 1378 çıktı. Yüksek mi normal mi sizce?
Tam 2 katı olmasi gerekmiyor ki zaten en az %60 olmalı , sizin yaklaşık %154 artmış gayet güzelBenimde son adet 16 Haziran 1927 çıktı cuma günü salı günü yani dün tekrar verdim 4900 çıktı tam iki kat artmamis ama
Merhaba benim de adetimden 2 gün sonra test yaptım beklenmiyordu aslında gebelik felan.. jinekolojik muayenede bazi testler için vermiştim.. orada çıktı beta 610 .. doktor hamilesin diye aradi geri.. ilaç vermişti kullanma hiçbirini dedi . Kasik ağrılarım oldu 3-4 gün sonra yavaş yavaş kesildi acaba boş gebelik mi geciriyorum . Böyle olanlar var mı.. belirltiler yavaş yavaş azalmasi. Doktor Ağustos 4 e randevu verdi. Kesene bakicam dedi ..Son adet tarihim 16 haziran 2022 . Bugün beta hcg yaptırdım 1378 çıktı. Yüksek mi normal mi sizce?
Tam 2 katı olmasi gerekmiyor ki zaten en az %60 olmalı , sizin yaklaşık %154 artmış gayet güzel
Merhaba benim de adetimden 2 gün sonra test yaptım beklenmiyordu aslında gebelik felan.. jinekolojik muayenede bazi testler için vermiştim.. orada çıktı beta 610 .. doktor hamilesin diye aradi geri.. ilaç vermişti kullanma hiçbirini dedi . Kasik ağrılarım oldu 3-4 gün sonra yavaş yavaş kesildi acaba boş gebelik mi geciriyorum . Böyle olanlar var mı.. belirltiler yavaş yavaş azalmasi. Doktor Ağustos 4 e randevu verdi. Kesene bakicam dedi .. idrarda da kan da pozitiff.Normalhayırlı olsun
Bazen bitiyo bazen devam ediyo o ağrılar merak etme canımMerhaba benim de adetimden 2 gün sonra test yaptım beklenmiyordu aslında gebelik felan.. jinekolojik muayenede bazi testler için vermiştim.. orada çıktı beta 610 .. doktor hamilesin diye aradi geri.. ilaç vermişti kullanma hiçbirini dedi . Kasik ağrılarım oldu 3-4 gün sonra yavaş yavaş kesildi acaba boş gebelik mi geciriyorum . Böyle olanlar var mı.. belirltiler yavaş yavaş azalmasi. Doktor Ağustos 4 e randevu verdi. Kesene bakicam dedi .. idrarda da kan da pozitiff.
Benim de son adet tarihim 25 haziran beta hcg 1703 inşallah sağlıkla gelişir önce embriyo sonra bebiş olurlar :)Son adet tarihim 16 haziran 2022 . Bugün beta hcg yaptırdım 1378 çıktı. Yüksek mi normal mi sizce?