- 22 Eylül 2022
- 328
- 73
- 13
- Konu Sahibi Giresuncikamiyursun
-
Ay ben kendimi hiç strese koymak istemedim o yüzden haftaya yine giderim 2 günde bir gitmek ayrı bi stresKızlar merhaba. Bende 25 Ekimde kaset test yaptım siliktende böyle daha az belirgin bir çizgi gördüm. Sonra kan verdim değerim 6.02 çıktı. Regl tarihim 29 Ekim . Yani reglimden önce öğrenmiş oluyorum. Doktoruma yolladım sonucu 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi. Dün yeniden kan verdim değerim 18.32 çıktı. Doktorum gayet iyi pazartesi tekrar ver dedi . Bakalım pazartesi gününü bekliyorum heyecanla ..
Ay amin inşaallah ..Ay ben kendimi hiç strese koymak istemedim o yüzden haftaya yine giderim 2 günde bir gitmek ayrı bi stressağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Alllah
Ay amin inşaallah ..hepimiz inşaallah sağlıklı birer evlat sahibi oluruz .. bu süreç biraz zorlu geçiyor ama rabbim nasip kısmet ettiyse olur diye düşünüyorum
Canım hiç kendini strese sokma asıl stresten olur her şey .. hep olumlu düşün olumlu mesajlar ilet .. Bebişinde sana sımsıkı tutunsun ..O kadar çok ağrım varki geceleri hiç uyumuyorum sabahları da ölü gibiyim bisi yiyemiyorum da
Hayırlısıyla ınsallah teşekkür ederimCanım hiç kendini strese sokma asıl stresten olur her şey .. hep olumlu düşün olumlu mesajlar ilet .. Bebişinde sana sımsıkı tutunsun ..
Merhabalar öncelikle inşallah bebeğiniz iyi durumdadır diyorum size bi şey soracaktım benm reglime 7 gün var ve bugün şüphelenip kan verdim benm de sıfır çıktı sizin anlattıklarınızı görünce sormak istedim sizce benm de ilerleyen süreçte artabilir mi son ilişki tarihim ayın 18 ydi acaba geç döllenme olabilir miKaset test yapmıştım pozitifti kan verdim 14.36 sat 28 eylül normalmi acaba 5 gün önce 0 di
Merhaba benim son adet tarihim 28 Eylül'de 21 Ekim'de test yaptım sıfır çıktı daha sonra 26 Ekim'de kaset test yaptım pozitif çıktı 27'sinde kan tahlili verdiğimde sonuç 14'tü Bence bekleyin kaset testiyle deneyin en güvenilir olan bence boşuna erken gebelik testlerine fazla ücret vermeyin en iyisi beklemek ve düşünmemek Umarım en yakın zamanda siz de Müjdeli haberi alırsınız yani yumurtlama tarihlerini tahmini olarak biliyorsunuz en az10 günden sonra belli olur yani benim gebeliğimi öğrendiğim tarih zaten beklenen adet tarihimdi erken öğrenmedim. Düsünmeyin benceeee ❤Merhabalar öncelikle inşallah bebeğiniz iyi durumdadır diyorum size bi şey soracaktım benm reglime 7 gün var ve bugün şüphelenip kan verdim benm de sıfır çıktı sizin anlattıklarınızı görünce sormak istedim sizce benm de ilerleyen süreçte artabilir mi son ilişki tarihim ayın 18 ydi acaba geç döllenme olabilir mi
Çok teşekkür ederim çok sağolunMerhaba benim son adet tarihim 28 Eylül'de 21 Ekim'de test yaptım sıfır çıktı daha sonra 26 Ekim'de kaset test yaptım pozitif çıktı 27'sinde kan tahlili verdiğimde sonuç 14'tü Bence bekleyin kaset testiyle deneyin en güvenilir olan bence boşuna erken gebelik testlerine fazla ücret vermeyin en iyisi beklemek ve düşünmemek Umarım en yakın zamanda siz de Müjdeli haberi alırsınız yani yumurtlama tarihlerini tahmini olarak biliyorsunuz en az10 günden sonra belli olur yani benim gebeliğimi öğrendiğim tarih zaten beklenen adet tarihimdi erken öğrenmedim. Düsünmeyin benceeee ❤
Yoğun bir kanaman mı var?Sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum kanamam geldi
yYoğun bir kanaman mı var?
Yani Regl olmuş gibi mi? Pıhtı var mı?Bayaa var ve çok şancı cekiyorum
y
Aynn beenim zaten reglim 7 gün sürüyor hemde fazla oluyorum bi fark yok öyle ama ilk gün pembeydi ilk defaYani Regl olmuş gibi mi? Pıhtı var mı?
Tamam canım bence bir takip et durumu sonrada kan testi yaptır ne olduğu belli olsunAynn beenim zaten reglim 7 gün sürüyor hemde fazla oluyorum bi fark yok öyle ama ilk gün pembeydi ilk defa
8 E dusmustu dunTamam canım bence bir takip et durumu sonrada kan testi yaptır ne olduğu belli olsun
Öyle mi anladım canım o zaman kimyasal gibi görünüyor . Çok geçmiş olsun sakın sıkma canını kimyasal olması bile olabileceği umudunu veriyor inşaallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın ..8 E dusmustu dun
Öyle mi anladım canım o zaman kimyasal gibi görünüyor . Çok geçmiş olsun sakın sıkma canını kimyasal olması bile olabileceği umudunu veriyor inşaallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?