- Konu Sahibi papaya45689
-
Hayırlısı olsun inşallah haber ver lütfen bende2 güne bir yerine bir hafta bekekyip öyle yapcamCanım yeni gebelik olabilir 5 üstü hamilelik oluyor tabi önemli olan artış ben 6 gündür test veremedim biraz önce verdim bakalım sonuç ne olacak
Merhaba acaba sonucunuz çıktı mı bende bugün kan verdim adetime 3 gün var 27.93 çıktı. İki gün sonra tekrar vereceğim. Acaba sizinkinde artış oldu muMerhaba bugün gidiyorum hastaneye inşşşalah yükselmiştir
Sonuç neCanım yeni gebelik olabilir 5 üstü hamilelik oluyor tabi önemli olan artış ben 6 gündür test veremedim biraz önce verdim bakalım sonuç ne olacak
Benimde adete bi hafta var 21 çıktıMerhaba acaba sonucunuz çıktı mı bende bugün kan verdim adetime 3 gün var 27.93 çıktı. İki gün sonra tekrar vereceğim. Acaba sizinkinde artış oldu mu
Buraya yazmıştım canımMerhaba kızlar sonucum çarşambadan bu yana 137 çıktı ben baya artış bekliyordum bana az geldi ama doktor iki katı artış olmuş dedi haftaysa pazartesi çağırdı folik asit ekledi
Güzel çıkmış hayırlı olsun bende dün doktora göründüm keseyi gördü belli belirsiz görünüyor dedi doktor ama yine de 15 gün sonra kendini belli eder çok erken dedi 4+4 deyimBuraya yazmıştım canım
Senin lkaçtı beta canımGüzel çıkmış hayırlı olsun bende dün doktora göründüm keseyi gördü belli belirsiz görünüyor dedi doktor ama yine de 15 gün sonra kendini belli eder çok erken dedi 4+4 deyimbakalım inşallah
Benim ilk öğrendiğimde 43dü şuan 7gün sonrası 1800 küsür olmuşSenin lkaçtı beta canım
Adet günü mü öğrendiniz ya da adetten önce miBenim ilk öğrendiğimde 43dü şuan 7gün sonrası 1800 küsür olmuş
Adetten 3 gün önce öğrendimAdet günü mü öğrendiniz ya da adetten önce mi
Benimde reglden 3 gün önce beta 30 çıktı iki gün sonra 99 artış iyi mi sizce çok korkuyorumAdetten 3 gün önce öğrendim
Evet normal de 508 gibi bir değerle keseyi nasıl gördü şaşırdım belli belirsiz şüpheli olur onun harici henüz 5 haftalık falansınız sanırım 7. Haftada duyuluyor genelde ondan demiştir kimisi de 8 9 da duyuyorMerhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var adetim 4 gün gecikti kan verdim 386 çıktı ertesi gün 508 keseyi gördü doktor tekrar ki kontrolümde 3500 dedi ama kalp atışını bebeği göremedik normal mi iki hafta sonraya randevu verdi içim içime sığmıyor
508 de çok küçüktü kese değer 3500 olduğunda belli oldu değere göre bebeği göremeyince bir korku sardı acaba boş gebelik mi diye doktor henüz bunun için bir diyemem deyince şüphelendimEvet normal de 508 gibi bir değerle keseyi nasıl gördü şaşırdım belli belirsiz şüpheli olur onun harici henüz 5 haftalık falansınız sanırım 7. Haftada duyuluyor genelde ondan demiştir kimisi de 8 9 da duyuyor
Daha anca biraz bekle görür inşallah bende daha görmedi sıkıntı yapmıyorum herşeyin hayırlısı508 de çok küçüktü kese değer 3500 olduğunda belli oldu değere göre bebeği göremeyince bir korku sardı acaba boş gebelik mi diye doktor henüz bunun için bir diyemem deyince şüphelendim
Teşekkür ederim canım inşallah ikimizde hayırlısı ile görürüzDaha anca biraz bekle görür inşallah bende daha görmedi sıkıntı yapmıyorum herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?