- Konu Sahibi seydahancer
Seydaaaa
tebrikler şimdiden, inşallah katlanır değerin.. hayırlı uğurlu olsun canım, çok sevindim.. demek ki belirti herkese göre değişiyor, bak belirti olmadan da hamile kaldıın:) buarada transferden sonra kaç gün yattın? hep mi yoksa sadece birkaç gün mü? benim de zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum..
transferden sonra yani 2-3 gün sonra normal hayatımıza devam mı yoksa hep yatmak, dinlenmek mi gerek?
şeydacım tebrikler bundan sonrasını takma kafana.çünkü test günü sana bir yıl gibi gelir yoksa.dervişcim.ben ilk transferimde 12 gün boyunca nerdeyse yatttım.4 embriyo vardı.tüm belirtilerde vardı kesin tuttu dedim ama olmadı.ikinci transferden sonra dedim o sefer tutmadı bunda da yatmayacam.transferden sonra iki gece kaldık.sonrası hep ayakta alışveriş merkezimi inşaat halinde bir evimiz var oraya 5.kata merdivenlerde çık in.sonrası okul açıldı.3.kat in çık.sonuç hamileydim .ama degerlerim saglıklı ilelemedi ve şu an artık adet olmayı bekliyorum.igne vurulurken az kanamam olurdu doktor artık igneleri kes dedi.bende kestim kanamam de kesildi şimdi bekliyorum aksilik olmadan adet olmayı .