- 20 Kasım 2022
- 78
- 18
- 18
- 41
- Konu Sahibi Kara duvak285255
-
İnşaAllah çokk teşekkür ederim desteğin ve güzel dileklerin için. Çarşamba günü randevum var bakalım görünecek miMasaAllahbence sağlıklı bi gebelik olacak stresten uzak durun. Bu değer ile kese görünür bence randevu alın en kısa süreye
Kendinizi mutlu edin bu iki gün. Görünürse haber verin. Çok mutlu oldum sizin adınızaİnşaAllah çokk teşekkür ederim desteğin ve güzel dileklerin için. Çarşamba günü randevum var bakalım görünecek mi
Kendinizi mutlu edin bu iki gün. Görünürse haber verin. Çok mutlu oldum sizin adınıza
Akşam durduk yere birden bire kanamam başladı baya bir oldu. Şimdide devam ediyor ve ara ara pıhtılı sanırım yine aynı şeyleri yaşayacağım. Düşük oluyor sanırım sol kasığımda Ağrı var belime vuruyorKendinizi mutlu edin bu iki gün. Görünürse haber verin. Çok mutlu oldum sizin adınıza
Doktora gittiniz mi veya gidecek misiniz bugün bi acile gidin istersenizAkşam durduk yere birden bire kanamam başladı baya bir oldu. Şimdide devam ediyor ve ara ara pıhtılı sanırım yine aynı şeyleri yaşayacağım. Düşük oluyor sanırım sol kasığımda Ağrı var belime vuruyor
Niye düşük olsun önemli olan artış 4 günlük gecikmede 390 çıkmıştı benim mesela5 vakit namazımda dua ediyorum Rabbim isteyen hak eden herkese anne baba olmayı nasip etsin.Kimseleri çaresiz ve beklentide koymasın. Sizlerde bana dua edin bu kez Sağlık bir gebelik olsun hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alayım inşaAllah.. Korku ve ümit arasındayım ne hissedecegimi ne yapacağımı ne duaunecegimi bilmiyorum dünden beri surakli arastiriyorum 6 günlük gecikmede 1670 HCG dusukmu yaşayan varmı diye ama düşük gibi 5.ci ve son gebeliğimde 2.5 aylık oldu kese oldustu ama bebek gelismedi kalbi atmadı kurtaj oldum 7900 felandi bu zamanlarda bu oran çok çok düşük
Son durumunuz nedir merak ettim sizi, iyi misinizAkşam durduk yere birden bire kanamam başladı baya bir oldu. Şimdide devam ediyor ve ara ara pıhtılı sanırım yine aynı şeyleri yaşayacağım. Düşük oluyor sanırım sol kasığımda Ağrı var belime vuruyor
nedir durumunuz. Çok geçmiş olsun...Akşam durduk yere birden bire kanamam başladı baya bir oldu. Şimdide devam ediyor ve ara ara pıhtılı sanırım yine aynı şeyleri yaşayacağım. Düşük oluyor sanırım sol kasığımda Ağrı var belime vuruyor
Acile gidince hemen kürtaj diyorlar sanki sıradan bir şey gibi gerçi onlar için siradandir belki.Randevum yarın eğer kesilmezse yoğunlaşır ise gece giderim diye düşünüyorum. Duseceksede kendiliğinden düşsünDoktora gittiniz mi veya gidecek misiniz bugün bi acile gidin isterseniz
Leke olarak devam ediyor akşam ki kadar yoğun değil arada bir sancı yokluyor amanedir durumunuz. Çok geçmiş olsun...
Ara ara sancı yokluyor lekelenme olarak devam ediyor akşam ki kadar yoğun değil. Merak ettiğiniz içinde teşekkür ederim iyi ki varsınız sizlerle konuştukça kendini yanlız hissetmiyorumSon durumunuz nedir merak ettim sizi, iyi misiniz
Dün kan verdim 4150 çıktı ama kanama oldu akşam baya birNiye düşük olsun önemli olan artış 4 günlük gecikmede 390 çıkmıştı benim meselaumutsuz olmayın
Allah korusun kötü düşünmeyin siz yine de. Herseyin hayırlısı olsun ama canınızı sıkmayın stres yapmayınAcile gidince hemen kürtaj diyorlar sanki sıradan bir şey gibi gerçi onlar için siradandir belki.Randevum yarın eğer kesilmezse yoğunlaşır ise gece giderim diye düşünüyorum. Duseceksede kendiliğinden düşsün
Rabbimden gelene razıyız verirsede vermezsede vardır mutlaka bir hayr.. beklemedeyim nasipte ne ise o. Ama o içimdeki korku.da hep var elimde değilAllah korusun kötü düşünmeyin siz yine de. Herseyin hayırlısı olsun ama canınızı sıkmayın stres yapmayın
Ne demek iyi olun inşallah bir doktora görünün bence içiniz rahat etsinAra ara sancı yokluyor lekelenme olarak devam ediyor akşam ki kadar yoğun değil. Merak ettiğiniz içinde teşekkür ederim iyi ki varsınız sizlerle konuştukça kendini yanlız hissetmiyorum
Ayağınızın altına yastık koyup yatın. Ama doktora gitmeniz daha mantıklı beklemektense eğer bir düşük durumu varsa zaten ilaç verebilirler belki. Kendinizi strese sokmanız bebeğede zarar verebilir iyi düşünelim iyi olsunRabbimden gelene razıyız verirsede vermezsede vardır mutlaka bir hayr.. beklemedeyim nasipte ne ise o. Ama o içimdeki korku.da hep var elimde değil
Ne demek iyi olun inşallah bir doktora görünün bence içiniz rahat et
Bugün çok hareket etmemeye çalıştım dinlendim gibi..Yarın ki doktor randevum iptal olmuş mesaj geldi aradım doktor takviminde değişiklik olmuş. 15 gün sonraya veriyor randevu.. başka doktora gidemem benim hikayemi bilen doktor bu. Bilmiyorum bunda da var bir hayr diyorumDoktora gittiniz mi veya gidecek misiniz bugün bi acile gidin isterseniz
Bence gidin başka bir doktora öyle beklemeyinBugün çok hareket etmemeye çalıştım dinlendim gibi..Yarın ki doktor randevum iptal olmuş mesaj geldi aradım doktor takviminde değişiklik olmuş. 15 gün sonraya veriyor randevu.. başka doktora gidemem benim hikayemi bilen doktor bu. Bilmiyorum bunda da var bir hayr diyorum
Ben 5 gebeliğimde de hiç devlete gitmedim.bu gebeliğimde de özele gitmicem artık sadece para almak için test tahlil başka birşey yok. Ben zaten geren bütün tetkikleri tahlilleri genetik de dahil yaptırdım.. Şimdi devlette bir doktor bey var ona gittim anlattım konuştuk bana dediği üzülme sakın kal.Surekli takip yap hamilelikten suphelendigin anda beni bul sana bu zaman kadar yanlış ilaç ve doz vermişler ben senin kucağına sapasağlam o bebeği vericem korkma..Allah nasip ederse olacak herşey tabi ama doktorun yaklaşımı ve dikkatli davranması özenle dinlemesi Ben ona güvendirdi ve başka bir doktora gitmek istemiyorum.. Eğer düşük olacaksa da evde olsun diye bekliyorum saçma belki ama hastanede sanki önemsiz bir şey gibi davranıyorlar zaten yeterince korkuyorumBence gidin başka bir doktora öyle beklemeyin
Doğru söylüyorsunuz Rabb’im sağlıkla sıhhatle versin kucağınıza inşallahBen 5 gebeliğimde de hiç devlete gitmedim.bu gebeliğimde de özele gitmicem artık sadece para almak için test tahlil başka birşey yok. Ben zaten geren bütün tetkikleri tahlilleri genetik de dahil yaptırdım.. Şimdi devlette bir doktor bey var ona gittim anlattım konuştuk bana dediği üzülme sakın kal.Surekli takip yap hamilelikten suphelendigin anda beni bul sana bu zaman kadar yanlış ilaç ve doz vermişler ben senin kucağına sapasağlam o bebeği vericem korkma..Allah nasip ederse olacak herşey tabi ama doktorun yaklaşımı ve dikkatli davranması özenle dinlemesi Ben ona güvendirdi ve başka bir doktora gitmek istemiyorum.. Eğer düşük olacaksa da evde olsun diye bekliyorum saçma belki ama hastanede sanki önemsiz bir şey gibi davranıyorlar zaten yeterince korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?