- 25 Temmuz 2024
- 153
- 73
- 18
çok teşekkür ederim bilgi için, bugün kan vereceğim yenidenBenim de kesem 6 haftalıkken gözüktü ama bebek gözükmüyordu bu sefer de8 haftalıkken kalp atışı ve bebiş gözüktü. Ama bunlar hep sata göre haftalardı. Sizin de geç döllenme olmuştur belki kan verip değerinizin yükselip yükselmediğine bakın
Tesekkür ederim insallahAllah razı olsun inşallah kat kar artar sağlıklı bir bebiş gelir
Rica ederimçok teşekkür ederim bilgi için, bugün kan vereceğim yeniden
Ayy insallah ya ben pazartesiyi beklicem doktorum sürekli kan verme kendini strese sokma dedi ama ister istemez stres oluyo insan. Yarin betanizi ögrendikten sonra burayada yazar misinizAynı durumdayım Regle 3 gün kala yani dün 13.19 ile öğrendim. Yarın tekrar artışa bakmak için vereceğim. İnşallah sağlıkla tutunur bebelerimiz
Tabii yazarım, ikinciyi öğrendikten sonra inşallah güzel çıkarsa ben de sık vermek istemiyorumAyy insallah ya ben pazartesiyi beklicem doktorum sürekli kan verme kendini strese sokma dedi ama ister istemez stres oluyo insan. Yarin betanizi ögrendikten sonra burayada yazar misiniz
Allahım inşallah sanada banada nasip eder sağlıklı bir gebelik geçirip bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alırız çok aminnnTabii yazarım, ikinciyi öğrendikten sonra inşallah güzel çıkarsa ben de sık vermek istemiyorum
Aminnn inşallahAllahım inşallah sanada banada nasip eder sağlıklı bir gebelik geçirip bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alırız çok aminnn
Merhaba beta baktirdiniz mi tekrarAminnn inşallah
Merhaba evet baktırdım 62Merhaba beta baktirdiniz mi tekrar
Sizin çıktı mıMerhaba beta baktirdiniz mi tekrar
Ayy masallah çok iyi tebrik ederimMerhaba evet baktırdım 62
Ben yarin gidip vericemSizin çıktı mı
Evet, doktor kimyasal şüphesiyle baktır dediAyy masallah çok iyi tebrik ederimacile mi gittiniz
Hayırlısı olsun şimdiden hakkınızdaBen yarin gidip vericem
Doktor olumlu olumsuz bisey dedi mi bugün bide kac gün gecikmen varEvet, doktor kimyasal şüphesiyle baktır dedi
Amin Allah razı olsunHayırlısı olsun şimdiden hakkınızda
Şimdilik doktoru bekletiyorum. Hemen kimyasal olabilir dediği için. İyice inşallah yükseldikten sonra gideceğim doktora. Bi aksilik çıkmazsa bir sonraki betayı cuma akşamı vereceğim. Sık sık verip stres olmak istemiyorum.Doktor olumlu olumsuz bisey dedi mi bugün bide kac gün gecikmen var
Kaç gün gecikmeniz olduEvet, doktor kimyasal şüphesiyle baktır dedi
Henüz gecikmedim. Yarın batKaç gün gecikmeniz oldu
Şimdiden hayırlı olsun bizlere de dua edinizHenüz gecikmedim. Yarın bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?