• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 17

• Konu Sahibi Konu Sahibi dkdh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dkdh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Gebelik testi silik çizgi çıktı. Kanamam vardı kan verdim ilk gün 10 çıktı ertesi gün 17 çıktı. Doktor kimyasal gebelik olabilir dedi. Sonra da hastaneye gitmedim kanamam bitti bugün ama mide bulantım filan var. Tekrar kan vermem lazım mı? Bildiğiniz adet gibi oldum öyle olunca da hamileliği pek bir sebep yok yani.

Gebelik testi silik çizgi çıktı. Kanamam vardı kan verdim ilk gün 10 çıktı ertesi gün 17 çıktı. Doktor kimyasal gebelik olabilir dedi. Sonra da hastaneye gitmedim kanamam bitti bugün ama mide bulantım filan var. Tekrar kan vermem lazım mı? Bildiğiniz adet gibi oldum öyle olunca da hamileliği pek bir sebep yok yani.
Benimde kanamam olmuştu düşük yaptim sandim parcali kanamaydi. Kanama alanim varmis. Ertesi gun 17 ciktiysa degerin yukseliyor demektir. Bi test daha yapsaydin keske.

Benimde kanamam olmuştu düşük yaptim sandim parcali kanamaydi. Kanama alanim varmis. Ertesi gun 17 ciktiysa degerin yukseliyor demektir. Bi test daha yapsaydin keske.
Doktor da muhtemelen öyledir diyince üzerine de düşmek istemedim. Acaba kan versem mi tekrar ya

Sizin kanamanız ne kadar sürdü

Tekrar kan verin mutlaka sıfırlandığına emin olun çünkü dış gebelik gibi ihtimalde var Allah korusun

Back
X