Kaçıncı gün embriyosuHerkese merhaba
Bugün transferimin 12. Günü. Kan verdim. Beta hcg 19.5 çıktı. Kan verdiğim hastanedeki doktor tutmamış olabilir değer çok düşük dedi. Tedavi gördüğüm hastanedeki kendi doktorum ilaçlarını sakın kesme pazartesi bir daha kan ver dedi.
Kafam çok karıştı. Buna benzer bir sey yaşayan var mı aranızda?
3. Gün embriyosu. Taze transferKaçıncı gün embriyosu
InsallahMerhaba canım önceliğin sakinlik olsun değer evet düşük ama pazartesiye kadar artabilir herşey gönlünce olsun inşallah kesinleşir gebeliğin
3. Gün embriyosu ise normal bence3. Gün embriyosu. Taze transfer
Bence tutmuş ama son dakika tutmuş gibi evet değeriniz düşük ama sonuçta yükselme var.evet ilaçlarınızı sakın kesmeyin devam edin bence değeriniz yükselecekHerkese merhaba
Bugün transferimin 12. Günü. Kan verdim. Beta hcg 19.5 çıktı. Kan verdiğim hastanedeki doktor tutmamış olabilir değer çok düşük dedi. Tedavi gördüğüm hastanedeki kendi doktorum ilaçlarını sakın kesme pazartesi bir daha kan ver dedi.
Insallah normaldir3. Gün embriyosu ise normal bence
InsallahBence tutmuş ama son dakika tutmuş gibi evet değeriniz düşük ama sonuçta yükselme var.evet ilaçlarınızı sakın kesmeyin devam edin bence değeriniz yükselecek
Güzel şeyler düşünün güzel olsun ben öyle yapmaya çalışıyorum zor oluyor ama deniyorumInsallah normaldir
Belirsizlik en zor olanı aslındaGüzel şeyler düşünün güzel olsun ben öyle yapmaya çalışıyorum zor oluyor ama deniyorum
Evet gerçekten zor zaten biz elimizden geleni yapıyoruz inşallah bebeklerimizi kucağımıza alabilirizBelirsizlik en zor olanı aslında
Insallah bakalım. Siz test gününü mü bekliyorsunuz?Evet gerçekten zor zaten biz elimizden geleni yapıyoruz inşallah bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz
Ben yaşadım canım seni üzmemek istemem ama benimki kimyasal oldu. Ama aynı merkezde başka biri daha vardı onunla 23 çıkmıştı onun pozitif oldu önemli olan 2kat artmasıHerkese merhaba
Ilk şoku atlattım artık olacak olanın hayırlısını diliyorumBen yaşadım canım seni üzmemek istemem ama benimki kimyasal oldu. Ama aynı merkezde başka biri daha vardı onunla 23 çıkmıştı onun pozitif oldu önemli olan 2kat artması
Ben yaptırdım test çok şükür pozitif çıktı 10 gün sonra çağırdılar kese var mı yok mu ona bakacaklar canımInsallah bakalım. Siz test gününü mü bekliyorsunuz?
Benim ikinci denememInsallah bakalım. Siz test gününü mü bekliyorsunuz?
Harikaaaa... inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza alıp büyütürsünüzBen yaptırdım test çok şükür pozitif çıktı 10 gün sonra çağırdılar kese var mı yok mu ona bakacaklar canım
Amin inşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarız. Ben ancak tüp bebekle çocuk sahibi olanların birbirini anlayacağını düşünüyorum inşallah burada herkes emeklerinin karşılığını alırHarikaaaa... inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza alıp büyütürsünüz
Bence degerin iyi sanki normal şekildede hamile olsan bu değerde oluyor ama dediği gibi takibi bırakma devam et inşallah olurHerkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?