- Konu Sahibi HAYIRLISIOLSUNARTIK
4 5 ocakta kahverengi akıntım oldu 7 ocakta beta hcg yaptrdm 19,60 çıktı sat 11 aralık hamilemiyim sizceeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle hayırlı olsun değere göre hamilesin arkadaşın dediği gibi tahlili tekrarla katlanarak gitmesi lazım herşey gönlünce olsun tatlım4 5 ocakta kahverengi akıntım oldu 7 ocakta beta hcg yaptrdm 19,60 çıktı sat 11 aralık hamilemiyim sizceeeee
canım bence yarını bekle korkma eğer nasipse inan bebeği seninledir bak ben 15 yıl sonra hamileyim 27 hafta olduk çok şükür rabbim herkeze nasip etsinçok teşekkür ederm encan dün 19,6 çıkmıştı bugn tekrar yaptrsam artış olrmu acaba yarını bekliyemyrm
amin canım cümlemizin yavrularını korusun rabbim evet 15 yıl sonra 3. tüpbebek denemesindecanım bence yarını bekle korkma eğer nasipse inan bebeği seninledir bak ben 15 yıl sonra hamileyim 27 hafta olduk çok şükür rabbim herkeze nasip etsin
CİDDİMİSİN CNM YA ÇOK SEWNDM 15 YIL DİLE KOLY ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSN İNŞŞŞ
nasıl yaniiibugun asilamamin 11. gunu beta hcg degerim 21 cikti labaratuvardan negatiff dediler