beta hcg 2.2 yanı negatıf ama eczaneden aldıgım testler cıft cızgı

Fatma aykal

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
209
2
296
Bursa
mrb arkadaslar adetım 2 gun gecıktı eczaneden test aldım yaptım hafıf cızgı cıktı sonra 4 tane daha aldım yanı 5 testten 4 unde hafıf sılık cızgı bırınde ıse cıkmadı.kan testı yaptırdım beta hcg 2.2 negatıf.ama benım 0.8 falan cıkardı.cok yenıdır o yuzden dusuk cıkmıs olabılırmı ama anlamadıgım neden testlerde cızgı cıkıyor...

doktorlar her zaman kan tahlılının güvenılır oldugunu idrar testının yanılttıgnı söyler o yuzden sız daha fazla idrar testı yapıp kafanızı karıstırmayın...1 hafta sonra ıstersenız bır daha kan tahlılı yaptırın ama kan testınde 1 gunluk gbelık bıle olsa cıkıyomus...

doktorlar her zaman kan tahlılının güvenılır oldugunu idrar testının yanılttıgnı söyler o yuzden sız daha fazla idrar testı yapıp kafanızı karıstırmayın...1 hafta sonra ıstersenız bır daha kan tahlılı yaptırın ama kan testınde 1 gunluk gbelık bıle olsa cıkıyomus...

banada dedıler 6 gunluk olmadan cıkmıyor dah aoncede eczane test yaptıgımda hafıfde olsa cıkmazdı ptesı yenıden cagırdılar...i

2 gün sonra kan tahlilinizi yenileyin. 4 ve üstü çıkarsa muhtemel gebelik olabilir, fakat 2 gün adetiniz geciktiyse hcg değerinizin 100 ün üstünde çıkması gerekirdi. düşük bir ihtimal olsada geç döllenme olmuş olabilir.
ama idrar testlerine güvenmeyin. benim hcg değerim 100 lerdeyken bile çook silik çıkmıştı.

ben adet günümden yaklaşık 1 hafta önce kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı, adete birkaç gün kala eczaeen aldığım idrar testi de negatif çıkmıştı, ama belirtileri hissediyordum, adete 2 gün kala eczaneye gittim ve etkili bir test var mı diye sordum, bana 25 liraya bir test satmışlardı, bir de baktım silik bir çizgi:)

Back
X