Beta hcg 2.3

Eshali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
4
2
1
32
Dun adetim 10 gun gecikti ve kan testi yaptırdım. Deger 2.3 çıktı sizce bu yukselir mi şuanlik negatif görünüyor.Pazartesi tekrar kan vermeyi düşünüyorum.Acaba var mı yok mu tereddutteyim.Ama gecikmemde daha once hic olmamıştı.Tecrubeleriniz neler acaba araftayım

En son ilişki regliden kaç gün önce oldu

Bir beklentim yok aslında hayırlısı diyorum olsada ,olmasada .Sadece merak ediyorum.Gecikme nedeni belki bebek degil sagliksal bir mesele bunuda ogrenmek adina en azından

Bir beklentim yok aslında hayırlısı diyorum olsada ,olmasada .Sadece merak ediyorum.Gecikme nedeni belki bebek degil sagliksal bir mesele bunuda ogrenmek adina en azından
Rabbim nasip etsin. Tabi doktor muayenenizi olun. 2. Tahlilide kesinlik kazanmak için yaptırın yine de

Bunun için ovülasyon yani yumurtlama günlerinizi bilmeniz gerek. Kendi vücudunuzda anlayabiliyor musunuz?
Ben hic bilmiyorum cocugum olsun istiyorum ama ne zaman iliskiye girilmeli cocuk icin bunlari bilmiyorum banada yardimci olurmusnuz

Ben hic bilmiyorum cocugum olsun istiyorum ama ne zaman iliskiye girilmeli cocuk icin bunlari bilmiyorum banada yardimci olurmusnuz
O zaman ovülasyon takibi yapan testler var onlardan alın. Yumurtlamayı öğrenmek için en kolay pratik yolu bu testlerle takip etmek. Herkesin yumurtlama günü farklı olabiliyor önemli olan o günü bilmek

Hayırlısı neyse o olsun inşallah tesekkur ederim.Yaptiricam testi bakalım

O zaman ovülasyon takibi yapan testler var onlardan alın. Yumurtlamayı öğrenmek için en kolay pratik yolu bu testlerle takip etmek. Herkesin yumurtlama günü farklı olabiliyor önemli olan o günü bilmek
Ne zaman yapiliyor peki bana ozelden yazarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…