- 2 Mart 2025
- 50
- 21
- 3
- 22
- Konu Sahibi pcosluamaumutlu
-
4 gun kalmis erken gebelik testi denedinizmi hic varsa belki cikarMerhaba, hayırlı Ramazanlar..
Adete 8 gün kala beta hcg 2.30 çıktı, 10 gün kala aşırı iştah ateş basması bol bol kasık ağrısı çektim buna istinaden kan tahlili yaptırdım ve tabi sonuç negatif şuandada adet tarihime 4 gün var, bu şekilde olup sonrasında pozitif görenler tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum
Hayır denemedim zaten tahlili yapalı 4 gün oldu 4 günde değer yükselebilir mi ki4 gun kalmis erken gebelik testi denedinizmi hic varsa belki cikar
Eğer ki adet gecikmesi olursa kanda baktırırım yine en net sonucu o verirYani varsa yukselme olmustur tabi ama evet testte cikmaz buyuk ihtimal bi kac gun daha bekle tekrar kan ver madem
Evet yükseledebilir yükselmeyedebilir siz çok erken yapmışsınız beta testini,düşük çıkması çok normalHayır denemedim zaten tahlili yapalı 4 gün oldu 4 günde değer yükselebilir mi ki
adet gecikirse mi yapayım yoksa bi kaö gün önce çıkar mı ne yapmalıyım sizce siz ne zaman yaptırmıştınıxEvet yükseledebilir yükselmeyedebilir siz çok erken yapmışsınız beta testini,düşük çıkması çok normal
Her gebelikte değişiyor beta değeri regl gününüzü bekleyip yapsanız daha garanti olur ama benim gibi sabırsızlanıyorssnız regle 2-3 gün kala çıkma ihtimali yüksek oluyoradet gecikirse mi yapayım yoksa bi kaö gün önce çıkar mı ne yapmalıyım sizce siz ne zaman yaptırmıştınıx
Fakat erken test yaptırınca da kimyasal gebelik olursa farkına varıyorsunuz erken test yapıldığı için,o da umut kırıcı oluyor tercih sizinadet gecikirse mi yapayım yoksa bi kaö gün önce çıkar mı ne yapmalıyım sizce siz ne zaman yaptırmıştınıx
Her gebelikte değişiyor beta değeri regl gününüzü bekleyip yapsanız daha garanti olur ama benim gibi sabırsızlanıyorssnız regle 2-3 gün kala çıkma ihtimali yüksek oluyor
Evet bekleyeceğim eğer adet olmazsam öyle yaptırırım bende kimyasal gebelik geçirdim 3 yıl önce değerim 4,88lerdeydi adet gününden 4 gün önce sonra iki gün sonra 1.16 ya düştü 13 gün kanamam olmuştı erken öprenmekte cidden iyi değil ama işte sabırsızlık heyecan Allah gönüllerimize ferahlık versinFakat erken test yaptırınca da kimyasal gebelik olursa farkına varıyorsunuz erken test yapıldığı için,o da umut kırıcı oluyor tercih sizin
Merhaba canim benim adete 4 gun kala kanda degerim 4 cikti tam adet gunu 57 cikti sitrese girme adetin 1 2 gun gecsin tekrar kan ver ama once idrar testi yapMerhaba, hayırlı Ramazanlar..
Adete 8 gün kala beta hcg 2.30 çıktı, 10 gün kala aşırı iştah ateş basması bol bol kasık ağrısı çektim buna istinaden kan tahlili yaptırdım ve tabi sonuç negatif şuandada adet tarihime 4 gün var, bu şekilde olup sonrasında pozitif görenler tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum
Sonuç ne oldu acabaBenim adetime 5 gün varken verdim dün verdim 2.30 çıktı idrarda erken gebelik ttestinde silik ikinci çizgi çıktı yükselir mi acaba ?? Aynı durumu yasayipta yükselen var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?