Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Benim de adetim 6 gün geçti. Kan verdim <2 çıktı. Ama dört gün önce adet olacakmış gibi bel bacak karın ağrısı çektim. Mide ekşimedi yaşıyorum. Ara ara bel ağrılarım var. Göğüs ucu çok hafif acıyor. Ben hala hamilelikten şüpheleniyorum. Bu değer yükselir mi ?
Mrb benim adetim 16 gün gecikti ve dün test yaptırdım sonuç 2.30cikti 1 hafta beklemem gerektiğini söyledi doktor ara değer sayiliyomus böyle olan varsa bana yardımcı olursanız sevinirim
Mrb benim adetim 16 gün gecikti ve dün test yaptırdım sonuç 2.30cikti 1 hafta beklemem gerektiğini söyledi doktor ara değer sayiliyomus böyle olan varsa bana yardımcı olursanız sevinirim
İyi akşamlar adetim 2 gün varken sabah ıdrar testı yaptım ikinci çizgi çok sılık çıktı bende hemen hastaneye gittim kan testi yaprırdım sonuç kısmında 2> yazıyor adetim yaa hiç mi şansım yok bu değerle çok istiyorum