beta hcg < 2 hamilemiyim?

Az önce drdan geldim kasık ağrısı mide bulantısı baş dönmesi vardı bir haftadır yumurtlama oldu bebek vardır diye düşünüyordum kii acile gittim idrar yolu enfeksiyonu kanda enfeksiyon çıktı canımcım. Bebekte yokmuş adetime iki gün var kan testi doğru mudur sence ?
Hadi yaa beta testi yaptırdin mi degerin kac cikti

Aynen bende sasiriyorum allah isteyen herkese nasip etsin ne kadar zamandir istiyorsun bi tedavi uyguladin mi
Eşimde varikosel çıktı ben klomene başladım 2 ay kullandım ama bnde herhangi bir sorun yok eşimde çıktı ama bu ay keçiboynuzu felan denedim o yüzden 2 çıkınca biraz da olsa umutlanmıştım

Eşimde varikosel çıktı ben klomene başladım 2 ay kullandım ama bnde herhangi bir sorun yok eşimde çıktı ama bu ay keçiboynuzu felan denedim o yüzden 2 çıkınca biraz da olsa umutlanmıştım
Anladim en az 5 cikmasi lazim 5 in ustu hamilelik diye kabul ediliyor diye biliyorum insallah kisa zamanda olur

Merhaba kızlar, bana yardımcı olun lütfen :110:biz yaklaşık 3 aydır bebek istiyoruz. Bu ay adetim 3 gün gecikince test yaptırdım.

Normal değer: 0-5.3 özel referans değerler NORMAL 0-5
01 <test mIU/ml

Sonucu Dr henüz görmedi.
Gebelik var mıdır acaba ?:dua:

Merhaba kızlar, bana yardımcı olun lütfen :110:biz yaklaşık 3 aydır bebek istiyoruz. Bu ay adetim 3 gün gecikince test yaptırdım.

Normal değer: 0-5.3 özel referans değerler NORMAL 0-5
01 <test mIU/ml

Sonucu Dr henüz görmedi.
Gebelik var mıdır acaba ?:dua:
Yok gibi canim

Kizlar merhaba bebek istiyoruz eylul 11 adet oldum klomen kullandim ve 17. Gunu catlama oldu catlamadan iki gun once iliskiye girdik doktr o gunde iliski onerdi yanlIz esim rahatsizlandi ve biz 1 gun sonra birlikte olduk adetime daha 9 gun var dayanamadim test yaptirdim negatif cikti deger yukselirmi daha acaba cok mu erken yaptm testi lutfen yardimci olun

Merhaba kızlar . Dün kan testi yaptırdım 2 çıktı normalde yoksa hep 0,39 çıkardı ama bi kaç hamilelik belirtsi de var olabilir mi acaba

Merhaba arkadaşlar benim yaklaşık 15 gündür lekelenmem var dün gece doktora gittim kan testi yaptı sonuç 2 dedi cuma tekrar gel ya dusuk yasiyorsun yada gebelik başlangıcı dedi sizce hamile miyim

Back
X