Hadi yaa beta testi yaptırdin mi degerin kac ciktiAz önce drdan geldim kasık ağrısı mide bulantısı baş dönmesi vardı bir haftadır yumurtlama oldu bebek vardır diye düşünüyordum kii acile gittim idrar yolu enfeksiyonu kanda enfeksiyon çıktı canımcım. Bebekte yokmuş adetime iki gün var kan testi doğru mudur sence ?
bu defa 2den küçük çıktı dr yok dedi.Hadi yaa beta testi yaptırdin mi degerin kac cikti
Kızlar merhaba adetime 4 gün kala beta yaptırdım 2 çıktı artma durumu olur mu?nolur bişeyler söyleyinbu defa 2den küçük çıktı dr yok dedi.
Betayı tekrarladın mı canimKızlar merhaba adetime 4 gün kala beta yaptırdım 2 çıktı artma durumu olur mu?nolur bişeyler söyleyin
Hayır bekliyorum adetime 1 gün kaldı zaten dün idrar yaptım çıkmadı büyük ihtimalle yok beklicemBetayı tekrarladın mı canim
Anladim uzulme takilinca olmuyor ben asilamadan umutluydum olmadi ara verdim bi sure takilmak istemiyorumHayır bekliyorum adetime 1 gün kaldı zaten dün idrar yaptım çıkmadı büyük ihtimalle yok beklicem
Valla insanın elinde olmıyor bazıları diyor ya takmadım o ay hamile kaldım şaşıyorum yaAnladim uzulme takilinca olmuyor ben asilamadan umutluydum olmadi ara verdim bi sure takilmak istemiyorum
Aynen bende sasiriyorum allah isteyen herkese nasip etsin ne kadar zamandir istiyorsun bi tedavi uyguladin miValla insanın elinde olmıyor bazıları diyor ya takmadım o ay hamile kaldım şaşıyorum ya
Eşimde varikosel çıktı ben klomene başladım 2 ay kullandım ama bnde herhangi bir sorun yok eşimde çıktı ama bu ay keçiboynuzu felan denedim o yüzden 2 çıkınca biraz da olsa umutlanmıştımAynen bende sasiriyorum allah isteyen herkese nasip etsin ne kadar zamandir istiyorsun bi tedavi uyguladin mi
Anladim en az 5 cikmasi lazim 5 in ustu hamilelik diye kabul ediliyor diye biliyorum insallah kisa zamanda olurEşimde varikosel çıktı ben klomene başladım 2 ay kullandım ama bnde herhangi bir sorun yok eşimde çıktı ama bu ay keçiboynuzu felan denedim o yüzden 2 çıkınca biraz da olsa umutlanmıştım
Evet nasılsa belli olacak bi iki güne bursan yazarım bi gelişme olursaAnladim en az 5 cikmasi lazim 5 in ustu hamilelik diye kabul ediliyor diye biliyorum insallah kisa zamanda olur
Bekliyorum canim insallah olmusturEvet nasılsa belli olacak bi iki güne bursan yazarım bi gelişme olursa
Yok gibi canimMerhaba kızlar, bana yardımcı olun lütfenbiz yaklaşık 3 aydır bebek istiyoruz. Bu ay adetim 3 gün gecikince test yaptırdım.
Normal değer: 0-5.3 özel referans değerler NORMAL 0-5
01 <test mIU/ml
Sonucu Dr henüz görmedi.
Gebelik var mıdır acaba ?
Canım senin kac gun gecmisti adetin sonucun 2 çiktiginda hayirlisi olsun bu aradaCan'ım benim ki de 2 ile başlamıştı ama şu an hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?