- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Rabbi Hebli Mines Salihin
-
Gerçekten mi içim bi nebze rahatladı bu net bilgi miArtış güzel yüzde 60ı yeterli buluyolar sizin iki kata yakın artmış
Evet doktor söylemişti banaGerçekten mi içim bi nebze rahatladı bu net bilgi mi
Ya 2 kat artması diye ağla ağla bi hal oldumArtış iyi gibi duruyor ama canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Sizin de mi öyle oldu peki . ya rabbim ne muradın varsa versin gurbetteyim maf oldumEvet doktor söylemişti bana
Evet ilk başlarda güzel artmıştı sonra az artınca keseyi göremicem diye korkmuştum ama keseyi de kalp atışını da gördük. Nasipte yokmuş kalbi durdu tekrar nasip olur inşallah bana daSizin de mi öyle oldu peki . ya rabbim ne muradın varsa versin gurbetteyim maf oldum
Kalbinin durmasının o artışla alakası yok demi alakası olsa gelişim devam etmezdi hetalde çok geçmiş olsun sizde mi benim gibi pkolusunuzEvet ilk başlarda güzel artmıştı sonra az artınca keseyi göremicem diye korkmuştum ama keseyi de kalp atışını da gördük. Nasipte yokmuş kalbi durdu tekrar nasip olur inşallah bana dasağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Yok hayır büyük ihtimalle sakattı dedi, 10uncu haftaya gelmiştik çünkü 9da durmuş kalbi o bahsettiğim artış 5inci haftadaydı için rahat olsunKalbinin durmasının o artışla alakası yok demi alakası olsa gelişim devam etmezdi hetalde çok geçmiş olsun sizde mi benim gibi pkolusunuz
Rabbim tekrar gönlünde ki muradını versin sonra kucağına koysun inşşşYok hayır büyük ihtimalle sakattı dedi, 10uncu haftaya gelmiştik çünkü 9da durmuş kalbi o bahsettiğim artış 5inci haftadaydı için rahat olsunbenim sebepsiz infertilite hiç bi neden yok ama olmuyo
Ya çok mutlu ettiniz beni sağolun rabbim gönlünü dek ileri versinHic korkmayin 2 kat deyince modu moduna tam iki kat olmasi gerekmiyor %60 artis yeterli kaldiki sizin artislar gayet guzel
Ağlama canım üzme kendini biliyorum ben seninde nasıl istediğini hele pkolu olunca Rabbim sağlıkla ilerletsin içini ferah tut. Gene de için rahat etsin diye doktora sorabilirsinYa 2 kat artması diye ağla ağla bi hal oldum
Yarın kontrolü m var ilk ultrason randevumuzAğlama canım üzme kendini biliyorum ben seninde nasıl istediğini hele pkolu olunca Rabbim sağlıkla ilerletsin içini ferah tut. Gene de için rahat etsin diye doktora sorabilirsin
İnşallah güzel geçer bana da dua eder misin ?Yarın kontrolü m var ilk ultrason randevumuz
Oy canım etmez miyimİnşallah güzel geçer bana da dua eder misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?