- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Rabbi Hebli Mines Salihin
-
İnş canım peki gebelik devam demiAynısını yaşıyorum hergün ağlıyorum 22 Ocak :522. 24 Ocak :722. 28 Ocak : 1616. 3 şubatta kesem gözüktü ama bebek yok benim hesabım 6 haftalık doktor dört yada beş diyor. İnşallah sağ Salim kucağımıza alırız
Anne olmak böyle bişi demek onlar için edişeleniyoruzEvet devam ediyor kanama ağrı vs hiç birşey yok belirtimde yok göğüs ağrısı dışında arada saniyelik midem bulanıyor okadar. İlk 4. Hafta kasıklarımda hissediyordum oda kalmadı ama doktor normal diyor. Çok korkuyorum çok araştırdım böyle şeyler yaşayanlar sonucu hiç yazmamış bekliyorum sabırla. Doktor kesenin içinde bebeğe ait herşey var dedi hatta yolk ta oluşmuş . Bilmiyorum garip bi endişem var hayırlısı olsun hakkimızda
Olamaz.. senin de mi, kaderimiz bir miymiş keşke güzel şeylerde bir olsaymış, benim de 9. Hafta başıydıYok hayır büyük ihtimalle sakattı dedi, 10uncu haftaya gelmiştik çünkü 9da durmuş kalbi o bahsettiğim artış 5inci haftadaydı için rahat olsunbenim sebepsiz infertilite hiç bi neden yok ama olmuyo
Ne zaman oldu? Tez vakitte tekrar sağlıcakla kavuşursun inşallahOlamaz.. senin de mi, kaderimiz bir miymiş keşke güzel şeylerde bir olsaymış, benim de 9. Hafta başıydı
Sen de umarım.. bi haftayı biraz geçti olalıNe zaman oldu? Tez vakitte tekrar sağlıcakla kavuşursun inşallah
Bende 9 haftalıkken kaybettimOlamaz.. senin de mi, kaderimiz bir miymiş keşke güzel şeylerde bir olsaymış, benim de 9. Hafta başıydı
Ayrıca değerlerinde iyi korkma, gerilme stres yapma canım1 şubatta 418
3 şubatta 738
7 şubatta 1439
Korkuyorum kızlar yarın doktor kontrolüm kasık agrım çok
Yarım saat sonra ultrason kontrolüm var ilk inş keseyi görürüm nefes alayım birazAyrıca değerlerinde iyi korkma, gerilme stres yapma canım
Yaaaaaa cnaim yeni gördüm ben seni tebrik ederim çok sevindim insAllah sağlıkla ilerler bı daha olcturdun mu HCG1 şubatta 418
3 şubatta 738
7 şubatta 1439
Korkuyorum kızlar yarın doktor kontrolüm kasık agrım çok
insAllah sağlıkla görürsün cnm keseyiYarım saat sonra ultrason kontrolüm var ilk inş keseyi görürüm nefes alayım biraz
Yok bugün ultrason bakıldı kese görünmedi duvar kalın baya çarşamba yine gel dediYaaaaaa cnaim yeni gördüm ben seni tebrik ederim çok sevindim insAllah sağlıkla ilerler bı daha olcturdun mu HCG
Canım değerin daha çok yüksek değil ya ondandır benim 9504 Ken değerim çok çok küçük kese demiştiYok bugün ultrason bakıldı kese görünmedi duvar kalın baya çarşamba yine gel dedi
Kaç hafta günlükken görmüş oldun canımCanım değerin daha çok yüksek değil ya ondandır benim 9504 Ken değerim çok çok küçük kese demişti
5+3 te görmüş oldum cnmKaç hafta günlükken görmüş oldun canım
5+2 bende hayırlısı inşşHerkeisn gebelik hikâyesi farklı sakin sıkma canını Çarşamba minik keseyi görürsün insAllahsonrada sağlıkla kalp atışını
Sat a göre mi hesapladn sen tedaviylr mi olmuştu cnm geç döllenme ihtimali var mı yani5+2 bende hayırlısı inşş
Yumurta büyütücü iğne çatlatma iğnesi ileSat a göre mi hesapladn sen tedaviylr mi olmuştu cnm geç döllenme ihtimali var mı yani
SATA göre 5+2Sat a göre mi hesapladn sen tedaviylr mi olmuştu cnm geç döllenme ihtimali var mı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?