Beta hcg 2 kat artmıyor

asbak25

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2022
82
11
18
30
Arkadsslar meraba fikri olan yazabilir mi benim
13 aralık 26
15 aralık 29
16 aralık 39
17 aralık 45 çıktı sonucum çok yavaş yükseliyor böyle bi durum yaşayan var mı yardımcı olur musunuz

13 aralık 26
15 aralık 29
16 aralık 39
17 aralık 45 çıktı sonucum çok yavaş yükseliyor böyle bi durum yaşayan var mı yardımcı olur musunuz
Gerçekten çok az artmalar olmuş. Bu değerlere göre sağlıksız görünüyor gebelik tabiki yani kimyasal olabilir, boş olabilir gibi gibi. Benim de düşük çıkmıştı ilk beta sonucum ama 1 hafta sonra artması gerektiği gibiydi. Sizin gibi 2 güne bir kan vermedim kimyasaldır diye. HCG değerinizin 1000 yada 3000 değerleri bulması lazım kesenizin rahimde görünmesi için. O zamana kadar beklemekten başka çareniz yok maalesef. Stres yapmayın gene de kan takibini de bırakın. 1 hafta sonra bi kanama yaşamazsanız tekrar kan verip değer bakarsınız.

Bi tane prof doktordan sıra aldım pazartesi gösterecegım artık bende

13 aralık 26
15 aralık 29
16 aralık 39
Merhaba benzer sıkıtıları ben de yaşıyorum şuan son durumunuz nedir ? Benim kesem görünüyor içinde bebekte göründü kalp atışı duymadık henüz 6+2 31 aralıktan beri kahverengi lekelenmem var önceleri sadece peçeteye geliyordu artık pede çıkıyor doktorum bir defay mahsus düşük önleyici iğne yaptı, folikasit, coraspin ve progestan verdi düzenli kullanmam için kullanıyorum ama lekede hiç azalma olmuyor çok korkuyorum.

Düşükle sonuçlandi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…