• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 20.73

gozde_0607

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Beta degerim 6.6 çıktı 2 gün sonra 20.73 çıktı kizlar ama bu beta değeri 3 gün adet gördüm sonra acile gittim 20.73 çıktı beta HCG takip edicez dedi sizce dusuyormu hamilemiyim varmı yokmu bilemedim şuan da halen kanamam var üstüne mi oldum sizce

Beta degerim 6.6 çıktı 2 gün sonra 20.73 çıktı kizlar ama bu beta değeri 3 gün adet gördüm sonra acile gittim 20.73 çıktı beta HCG takip edicez dedi sizce dusuyormu hamilemiyim varmı yokmu bilemedim şuan da halen kanamam var üstüne mi oldum sizce
Adet gibi mi kanama görüyorsunuz yoksa daha hafif mi? Gebelikte de kanaması olan var çünkü. İki günde bir kan vererek takip edin ancak bu şekilde emin olabilirsiniz kesin bir şey diyemeyiz umarım sağlıkla tutunur🤍

Yaşadığınız durum kimyasal gebeliğe benziyor sanki ama hiç belli olmaz 2 günde 1 beta değerinize baktırıp artışa bakmak en sağlıklısı. Umarım olumlu bir sonuç alırsınız

Lekelenme şeklindemi idi yoksa bildiğimiz adet gibimiydi

Aslında güzel yükselmiş değeriniz. Kanama için bir şey verdiler mi?

Şimdi tekrardan geldim ama bekliyorum beta degerini

Alttan muayine ettiler ama düşük değil dediler ama kanamam durmuyor

Lekelenme şeklindemi idi yoksa bildiğimiz adet gibimiydi
Adet gibi

Kızlar şimdi değerim 27.25 çıktı beta ne oldu ben anladım ki kanamam halen var doktor çok düşük diyor

Canım benim kimyasal gebelik olabilir. Sağlıksız bir gebelik olması durumunda vücut fark edip kendiliğinden sonlandırıyor, kanama başlayıp beta düşüyor. Geçen yıl başıma gelmişti benim de. Tabi doktorun daha iyi bilir senin durumunu. Çok geçmiş olsun

Kızlar beta değerim 39.40 çıktı ne demek kanamam vardı ama. Bitti budan iki gün önce 27.25 çıktı şuanda 39.40 normalmi

Bekleyin bence belki yükselir bazen doktorlar sağlıklı gebelik değil diyebilir anladınız dime beni Bekleyin Allah büyüktür inşallah 😊😉
Zaten değer çok düşük olduğu için küretaj felan denmez, eğer sağlıksız bir gebelikse adetle birlikte sökülür.

Back
X