Beta hcg 205 cikti.

Normal çok çok yeni bin ve üzeri değerlerde görünür bir hafta bekleyin tekrar kan testi yapıp gidin eğer değerleriniz düzenli artıyor mu merakı olursa iki günde bir kan testi baktırabilirsiniz doktorlar öyle öneriyor

Allah razı olsun.biraz olsun ferahlatıcı vallahi.ilk hamileligim olduğu için her şey anormalmis gibi geliyo .yaşayan birilerinden herseyin normal olduğunu duymak güzel.
Kendi kendinizi strese sokmayın ben ilişkiden adet günüme kadar deli gibi test yaptm negatifti üzüldüm adetimde pozitifi gördüm sonra ikigün arayla değerler artmış mı baktım şimdi gülüyorm o hallerime yeni evliyim ilk denemem niye kendime bunları yaşattım ki tadını çıkarın ve bekleyin unutmayın stres yaparsanız zaten başında olan gebelik negatif etkilenir inşallah çok güzel şeyler yaşarsınız

Şu an ben de aynı durumdayım elimde değil. Ama teşekkür ederim çok rahatlattinjz benj .

Son adet tarihiyle ilgisi yok dedi doktor.ben düzensiz adet görüyorum ayrıca
Doktorunuz böyle bir şey söylemez yanlış anlamış olabilirsiniz çünkü gebelik haftası/ayı hesaplanırken son adet tarihinin ilk günü baz alanır. Bu her yerde böyledir. Eğer adetiniz düzenli değilse tahmini hatırladığınız olabilir ya da zaten kese gözüktüğünde ölçülerek ortaya cıkar ama bir iki hafta arasında oynar sadece ileri veya geri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…