- 13 Mart 2023
- 3.338
- 5.761
- 88
- 24
kimyasal olmus kusura bkma cnm orayi okumamistim tez zamanda saglikla olur insallahMide bulantım vardı, göğüs hassasiyetim çok fazlaydı hatta cumagünü ve Cumartesi günü vücut ısım çok artmıştı pazar günü kanamam oldu regl gibi bi kanamaydı. Pazar akşamı normal reglime göre aşırı ağrı oldu. Sonra iki tane pıhtı gibi koyu bir kan çıkınca ağrım geçti. Pazartesi doktorum kimyasal yaşıyorsun dedi ultrasonla baktı kese yok duvarlar incelmiş o gün beta hcg 87’e düştü sonra takip edelim dedi. Normal regl gibi kanamam oldu.
kimyasal olmus kusura bkma cnm orayi okumamistim tez zamanda saglikla olur indallah
Hiç önemli değil sağlıklı olsun inşallah önemli olan okimyasal olmus kusura bkma cnm orayi okumamistim tez zamanda saglikla olur insallah
Adet düzeniniz normalde nasıl mesela benimki hep aynı olmam gereken günde oluyordu ilk kez böyle gecikti 12.gün kanamam olduBenim adetimde 4 gün geçti yumurtlama geç oldu bu ay bugün 13.günüydü test negatif çıktı ihtimal var mı sizce
Benim de sadece geçen ay 2.günde oldu o kadar normalde düzenlidir nisan ayında kürtaj oldum onun etkisi mi acaba yumurtlama döneminde de öncesi ve sonra 4-5 gün ağrım oldu doktora gittim gayet sağlıklı hiçbir sorun yok dedi tam yumurtlama günümdeAdet düzeniniz normalde nasıl mesela benimki hep aynı olmam gereken günde oluyordu ilk kez böyle gecikti 12.gün kanamam oldu
Test yapmışmıydınız hiç kimyasal vs olabilir miAdet düzeniniz normalde nasıl mesela benimki hep aynı olmam gereken günde oluyordu ilk kez böyle gecikti 12.gün kanamam oldu
Testlerim hep silik çıkmıştı hatta kuruma çizgisi falan zannettim reglimin geciktiğinin 2 gün sonrası silikti yaniTest yapmışmıydınız hiç kimyasal vs olabilir mi
Kan vermediniz miTestlerim hep silik çıkmıştı hatta kuruma çizgisi falan zannettim reglimin geciktiğinin 2 gün sonrası silikti yani
Reglime geçiktiğinin 2.günü beta hcg 21 çıktı sonra birkaçta sonra 156 oldu sonra düştüKan vermediniz mi
Peki yumurtlamanın kaçıncı günü silik gördünüzReglime geçiktiğinin 2.günü beta hcg 21 çıktı sonra birkaçta sonra 156 oldu sonra düştü
Ben dün yaptım böyle çıktı bugünde negatifReglime geçiktiğinin 2.günü beta hcg 21 çıktı sonra birkaçta sonra 156 oldu sonra düştü
Benim de sadece geçen ay 2.günde oldu o kadar normalde düzenlidir nisan ayında kürtaj oldum onun etkisi mi acaba yumurtlama döneminde de öncesi ve sonra 4-5 gün ağrım oldu doktora gittim gayet sağlıklı hiçbir sorun yok dedi tam yumurtlama gün
15.gününde test yaptım yok gibiydi 17.gününde aşırı silikti. Ben ilaç kullandığım için bu kadar erken peşine düştüm aslında ama asıl olay rahat olmakmış ben temmuzun 12’sinden beri bununla uğraşıyorum ve psikolojik olarak inanılmaz yoruldum eğer kullandığınız bir ilaç ya da kronik br hastalığınız yoksa zamana bırakın isterseniz bi kan testi ile içinizi rahatlatın.Peki yumurtlamanın kaçıncı günü silik gördünüz
Benim kaset testlerim silik de olsa çıkmıştı belki yazdan dolayı iklim falan regliniz ondan gecikmiş olabilir.Ben dün yaptım böyle çıktı bugünde negatif
Kan vermeyi düşünüyorum 2 gün daha olmazsam size de çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum çok kısa bir süre önce yaşadım ama her durumun daha kötüsü var bunlara şükretmemiz lazım tabiki15.gününde test yaptım yok gibiydi 17.gününde aşırı silikti. Ben ilaç kullandığım için bu kadar erken peşine düştüm aslında ama asıl olay rahat olmakmış ben temmuzun 12’sinden beri bununla uğraşıyorum ve psikolojik olarak inanılmaz yoruldum eğer kullandığınız bir ilaç ya da kronik br hastalığınız yoksa zamana bırakın isterseniz bi kan testi ile içinizi rahatlatın.
12.günün testi bu bugünde 13.gündü geçen sefer 12.günde pozitif görmüştüm o yüzden bi sormak istedimBenim kaset testlerim silik de olsa çıkmıştı belki yazdan dolayı iklim falan regliniz ondan gecikmiş olabilir.
sizin ki bana göre erken gibi geldi doktora teste gittiğimde bi hafta gecikmesini bekle demişti sizin ki henüz belli olmamış olabilir.12.günün testi bu bugünde 13.gündü geçen sefer 12.günde pozitif görmüştüm o yüzden bi sormak istedim
Gönlünüze göre en iyisi olsun umarım ama sürekli bunu düşünmemek biraz rahat olmak gerekirmiş ben kendi adıma onu gördüm.Kan vermeyi düşünüyorum 2 gün daha olmazsam size de çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum çok kısa bir süre önce yaşadım ama her durumun daha kötüsü var bunlara şükretmemiz lazım tabiki
gsizin ki bana göre erken gibi geldi doktora teste gittiğimde bi hafta gecikmesini bekle demişti sizin ki henüz belli olmamış olabilir.
Hepimiz için inşallah ama rahat olmakta zor maalesef bu süreçte elde değilGönlünüze göre en iyisi olsun umarım ama sürekli bunu düşünmemek biraz rahat olmak gerekirmiş ben kendi adıma onu gördüm.
Bu konuda maalesef dayanamıyoruz ben de sizin gibiyim o kadar iyi anlıyorum ki siziişte geçen sefer adetime 2 gün varken öğrendim tam 12.günde diye şimdi de biraz acele ettim
g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?