Beta hcg 21.4

kimyasal olmus kusura bkma cnm orayi okumamistim tez zamanda saglikla olur insallah

Benim adetimde 4 gün geçti yumurtlama geç oldu bu ay bugün 13.günüydü test negatif çıktı ihtimal var mı sizce

Adet düzeniniz normalde nasıl mesela benimki hep aynı olmam gereken günde oluyordu ilk kez böyle gecikti 12.gün kanamam oldu
Benim de sadece geçen ay 2.günde oldu o kadar normalde düzenlidir nisan ayında kürtaj oldum onun etkisi mi acaba yumurtlama döneminde de öncesi ve sonra 4-5 gün ağrım oldu doktora gittim gayet sağlıklı hiçbir sorun yok dedi tam yumurtlama günümde

Eklentiler

• C38E2E48-F920-49B7-8347-878A9874BCD6.webp
    117 KB · Görüntüleme: 63
  • 1AB91C76-DE0B-42EB-83FF-DC48232A5B0B.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 53
  • F35B4843-C1CC-4328-90AD-0893684C9563.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 58
Peki yumurtlamanın kaçıncı günü silik gördünüz
15.gününde test yaptım yok gibiydi 17.gününde aşırı silikti. Ben ilaç kullandığım için bu kadar erken peşine düştüm aslında ama asıl olay rahat olmakmış ben temmuzun 12’sinden beri bununla uğraşıyorum ve psikolojik olarak inanılmaz yoruldum eğer kullandığınız bir ilaç ya da kronik br hastalığınız yoksa zamana bırakın isterseniz bi kan testi ile içinizi rahatlatın.

Kan vermeyi düşünüyorum 2 gün daha olmazsam size de çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum çok kısa bir süre önce yaşadım ama her durumun daha kötüsü var bunlara şükretmemiz lazım tabiki

12.günün testi bu bugünde 13.gündü geçen sefer 12.günde pozitif görmüştüm o yüzden bi sormak istedim
sizin ki bana göre erken gibi geldi doktora teste gittiğimde bi hafta gecikmesini bekle demişti sizin ki henüz belli olmamış olabilir.

Kan vermeyi düşünüyorum 2 gün daha olmazsam size de çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum çok kısa bir süre önce yaşadım ama her durumun daha kötüsü var bunlara şükretmemiz lazım tabiki
Gönlünüze göre en iyisi olsun umarım ama sürekli bunu düşünmemek biraz rahat olmak gerekirmiş ben kendi adıma onu gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…