M minikigo Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2023 50 7 6 24 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi iyiymsen #41 iyiymsen .!.: Bu konuda maalesef dayanamıyoruz ben de sizin gibiyim o kadar iyi anlıyorum ki sizi Genişletmek için tıkla... Bir de bi kere tadını alınca duygunun sanırım daha çok yıpranıyoruz :)
iyiymsen .!.: Bu konuda maalesef dayanamıyoruz ben de sizin gibiyim o kadar iyi anlıyorum ki sizi Genişletmek için tıkla... Bir de bi kere tadını alınca duygunun sanırım daha çok yıpranıyoruz :)
I iyiymsen Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2023 59 20 18 35 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi iyiymsen #42 minikigo .!.: Hepimiz için inşallah ama rahat olmakta zor maalesef bu süreçte elde değil Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hatta bi imkan olsa da her şeyden haberimizi olsa :)
minikigo .!.: Hepimiz için inşallah ama rahat olmakta zor maalesef bu süreçte elde değil Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hatta bi imkan olsa da her şeyden haberimizi olsa :)
I iyiymsen Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2023 59 20 18 35 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi iyiymsen #43 minikigo .!.: Bir de bi kere tadını alınca duygunun sanırım daha çok yıpranıyoruz :) Genişletmek için tıkla... Öyle elbette ama size tavsiyem odak noktanızı değişmeye çalışın bu stres bence her şeyi olumsuz etkiliyor ben kendime hobi bile buldum
minikigo .!.: Bir de bi kere tadını alınca duygunun sanırım daha çok yıpranıyoruz :) Genişletmek için tıkla... Öyle elbette ama size tavsiyem odak noktanızı değişmeye çalışın bu stres bence her şeyi olumsuz etkiliyor ben kendime hobi bile buldum
M minikigo Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2023 50 7 6 24 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi iyiymsen #44 Keşke umarım bir gün beraber paylaşırız burda sevincimizi iyiymsen .!.: Kesinlikle hatta bi imkan olsa da her şeyden haberimizi olsa :) Genişletmek için tıkla...
Keşke umarım bir gün beraber paylaşırız burda sevincimizi iyiymsen .!.: Kesinlikle hatta bi imkan olsa da her şeyden haberimizi olsa :) Genişletmek için tıkla...
M minikigo Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2023 50 7 6 24 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi iyiymsen #45 iyiymsen .!.: Öyle elbette ama size tavsiyem odak noktanızı değişmeye çalışın bu stres bence her şeyi olumsuz etkiliyor ben kendime hobi bile buldum Genişletmek için tıkla... İş bakıyorum kendime çalışmak iyi gelir diye
iyiymsen .!.: Öyle elbette ama size tavsiyem odak noktanızı değişmeye çalışın bu stres bence her şeyi olumsuz etkiliyor ben kendime hobi bile buldum Genişletmek için tıkla... İş bakıyorum kendime çalışmak iyi gelir diye
I iyiymsen Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2023 59 20 18 35 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi iyiymsen #46 minikigo .!.: Keşke umarım bir gün beraber paylaşırız burda sevincimizi Genişletmek için tıkla... Sizden güzel haber bekliyorum gelince benimle mutlaka paylaşın
minikigo .!.: Keşke umarım bir gün beraber paylaşırız burda sevincimizi Genişletmek için tıkla... Sizden güzel haber bekliyorum gelince benimle mutlaka paylaşın
M minikigo Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2023 50 7 6 24 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi iyiymsen #47 iyiymsen .!.: Sizden güzel haber bekliyorum gelince benimle mutlaka paylaşın Genişletmek için tıkla... İnşallah çok teşekkür ederim
iyiymsen .!.: Sizden güzel haber bekliyorum gelince benimle mutlaka paylaşın Genişletmek için tıkla... İnşallah çok teşekkür ederim
I iyiymsen Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2023 59 20 18 35 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi iyiymsen #48 minikigo .!.: İş bakıyorum kendime çalışmak iyi gelir diye Genişletmek için tıkla... Aynen benim arkadaşım uğraşım olmazsa bu süreçte kafayı yerdim düşünmekten demişti cidden öyle bir şey lazım bizlere :)
minikigo .!.: İş bakıyorum kendime çalışmak iyi gelir diye Genişletmek için tıkla... Aynen benim arkadaşım uğraşım olmazsa bu süreçte kafayı yerdim düşünmekten demişti cidden öyle bir şey lazım bizlere :)