- 23 Temmuz 2025
- 40
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi Meryemceee2710
-
Transfer olduğu İcin sız transferın 12.gunde gıdın daha kesin olur stres yapmayın hersek olacağına varır
Bugün transferimin 7.günü ve beta değerim 21.700 çoğul gebelik olabilir mi iki gün önce 1.240 idi bilen varsa yardımcı olabilir mi
Değeriniz 21 bin küsür değil de 21 küsür olabilir mi , transferiniz 7. Günü için 21 bin yüksek bi değer çünkü
Şimdi bi baktım da virgülden sonra genelde 2 basamak yazılsa da bazı parametrelerde 4 basamak yazıldığı bile olmuşVirgülden sonra 3 basamak yazılmaz ama, bin gibi duruyor
Pozıtıf ama çoğul galibaSonucunuz ne oldu acaba
Evet inşallah sorum teşkil etmezŞimdi bi baktım da virgülden sonra genelde 2 basamak yazılsa da bazı parametrelerde 4 basamak yazıldığı bile olmuş
EvetAynı hastanede diğer tahlil sonuçlarını nasıl yazmışlar? Küsuratı nokta ile mi virgül ile mi göstermişler?
evetAynı hastanede diğer tahlil sonuçlarını nasıl yazmışlar? Küsuratı nokta ile mi virgül ile mi göstermişler?
Evet o benı korkutuyor işte
EvetDeğeriniz 21 iki gün öncede 1 küsürmüş
Ben de aynı şeyi düşündüm. Hastane laboratuvarı ile gorusseniz aslında çok iyi olur. Gerçekten binlerde değerlerse Dr unuz gelene kadar Bi başkasında kontrol olur beklemezsinizDeğeriniz 21 bin küsür değil de 21 küsür olabilir mi , transferiniz 7. Günü için 21 bin yüksek bi değer çünkü
21 bin değil sadece 21:) 7. Gün için normal.
VirgülAynı hastanede diğer tahlil sonuçlarını nasıl yazmışlar? Küsuratı nokta ile mi virgül ile mi göstermişler?
21 bin olarak görünüyor ama ya çok korkuyorumBak buda örnek bi
21 bin değil sadece 21:) 7. Gün için normal.
binli sayılar virgül ile ayrılmıyor defalarca test yaptırdım.Virgül sonrası küsüratı gösteriyor.21 bin olarak görünüyor ama ya çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?