- 23 Temmuz 2025
- 40
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi Meryemceee2710
Y
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artis cok fazlaBugün transferimin 7.günü ve beta değerim 21.700 çoğul gebelik olabilir mi iki gün önce 1.240 idi bilen varsa yardımcı olabilir mi
Doktorum izinli birkaç gün sonra 10.gün gidecem hastaneye inşallah kötü bir şey çıkmazArtis cok fazla
Cogul gebelik de olabilir baska bir durum da, doktorunuzla iletisime gectiniz mi?
Bilmıym ama 2 embriyo transferi yapıldıLaboratuvar hatası olabilirmi ?
Ihmal etmeyin, umarim iki embriyonuz da tutunmustur ama dis gebelik falan olmasin mazallah cunku artis cok cok fazla olmus.Doktorum izinli birkaç gün sonra 10.gün gidecem hastaneye inşallah kötü bir şey çıkmaz
Allah korusun ya daha önce yaşadım zaten tekrar yaşamak nasip olmasın rabbimIhmal etmeyin, umarim iki embriyonuz da tutunmustur ama dis gebelik falan olmasin mazallah cunku artis cok cok fazla olmus.
Tamam ama neredeyse 17,5 kat artmış iki embriyo bile olsa bu çok aşırı aşırı yüksek başka bir yerde tekrarlatın . Hatta bu değerle kalp atışı bile görünür 2 testen sonra 1 gün felan sakın beklemeyin direk usg yaptırırn 1 gün uzun bir süreç Allah korusun yolunda gitmeyen birşey varsaBilmıym ama 2 embriyo transferi yapıldı
2 gün sonra tekrar bakacam evetTamam ama neredeyse 17,5 kat artmış iki embriyo bile olsa bu çok aşırı aşırı yüksek başka bir yerde tekrarlatın .
Beklemeyin bile bugün tekrarlatın yada yarın . Çok aşırı artış var 10 günde doktoru beklemeyin sonuç böyle çıkarsa aman ihmal etmeyin . Allah korusun2 gün sonra tekrar bakacam evet
Teşekkür ederimBeklemeyin bile bugün tekrarlatın yada yarın . Çok aşırı artış var 10 günde doktoru beklemeyin sonuç böyle çıkarsa aman ihmal etmeyin . Allah korusun
Umarım laboratuvar kaynaklı birşeydir sağlıkla gelsin inşallah kolaylıklaTeşekkür ederim
İnşallah öyledir ya korkmaya başladımUmarım laboratuvar kaynaklı birşeydir sağlıkla gelsin inşallah kolaylıkla![]()
Hastaneye gıdın kese gorunur içiniz rahat olurİnşallah öyledir ya korkmaya başladım
Daha erken değil mi onun içinHastaneye gıdın kese gorunur içiniz rahat olur
Hayır beta hgc yüksek olduğu İcin kese gorunur hata kalp atisi bile duyulabılırDaha erken değil mi onun için
Şimdi daha çok merak da kaldım ya inşallah güzel bir sonuç olırHayır beta hgc yüksek olduğu İcin kese gorunur hata kalp atisi bile duyulabılır
Transfer olduğu İcin sız transferın 12.gunde gıdın daha kesin olur stres yapmayın hersek olacağına varırŞimdi daha çok merak da kaldım ya inşallah güzel bir sonuç olır
Öyle tabıTransfer olduğu İcin sız transferın 12.gunde gıdın daha kesin olur stres yapmayın hersek olacağına varır