Beta Hcg 21.8 Yardımcı olur musunuz?

Pircici

Sonsuz şükür !
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
1.654
3.136
133
Canlar selamlar, hepimize sağlıklı gebelikler dilerim. Sat 4 ağustos. Bat 31 ağustostu. Ortalama döngüm 27/28 gün... Reglim gecikti 3.günün öğleninde kan verdim. Sonuç 21,8 çıktı. Ortalama değerlere baktığımda sorun yok ama ben yine de endişe içindeyim. Benimle aynı dönemde hamile kalanların 500/900 vs değerleri mevcut.Böyle düşük değer olup sonradan düzenli yükselen var mı aranızda? Yarın öğlende yine kan vereceğim. Düzenli artar umarım..

Herhalde geç döllenme oldu diye düşünüyorum...

Herhalde geç döllenme oldu diye düşünüyorum...
Geç döllenmedir canım, benim de 28 çıkmıştı endişelenmiştim 2 gün sonra 98 oldu, 6 gün sonra 745 oldu, henüz doktora gidemedik bayram girdi araya diye, yüreğini ferah tut canım sen de

Geç döllenmedir canım, benim de 28 çıkmıştı endişelenmiştim 2 gün sonra 98 oldu, 6 gün sonra 745 oldu, henüz doktora gidemedik bayram girdi araya diye, yüreğini ferah tut canım sen de
ah canım içime su serptin... İnşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olur. Dünden beri düşünmekten sevincimi yaşayamıyorum... Takmayacağım kafaya.. Yarın kann verdiğimde anlarız Allahın izniye.

ah canım içime su serptin... İnşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olur. Dünden beri düşünmekten sevincimi yaşayamıyorum... Takmayacağım kafaya.. Yarın kann verdiğimde anlarız Allahın izniye.
Allah'ın izniyle inşallah canım, bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin güzel rabbim

canım senin betan regl geçince mi 28 çıktı? sat ve batları da yazar mısın? EvBoregi EvBoregi

canım senin betan regl geçince mi 28 çıktı? sat ve batları da yazar mısın? EvBoregi EvBoregi
Yok tatlım, sat 25 temmuzdu, 26 gün benim döngüm 20 agustos bat dı, 18 agustos da 28, 20 agustosda 98, 26 agustosda 745 çıktı, ama ben 7 agustos gibi yumurtladım, sen ne zaman yumurtladıgını biliyor musun? Geç yumurtladıysan ?

Benim sat 4 agustos bat 31 agustostu. Ovulasyon testi yaptim bir kac gun. 18 19 agustos gibi yumurtladim herhalde. Ama son iliskim 17 agustos da oldu. Aslinda kaliteli spermler 5 gune kadar yasayabiliyormus. Benimki de grc dollendi herhalde ya da dusunmek istemiyorum ama dis gebelik falan mi acaba offf ne zormus yaaa EvBoregi EvBoregi

Benim sat 4 agustos bat 31 agustostu. Ovulasyon testi yaptim bir kac gun. 18 19 agustos gibi yumurtladim herhalde. Ama son iliskim 17 agustos da oldu. Aslinda kaliteli spermler 5 gune kadar yasayabiliyormus. Benimki de grc dollendi herhalde ya da dusunmek istemiyorum ama dis gebelik falan mi acaba offf ne zormus yaaa EvBoregi EvBoregi
Sakin olman gerek bebişe zarar stres, yarına kadar seni oyalayacak bi işler bul kendini yormadan, düşünmemeye çalış ve en önemlisi illa düşüneceksen olumlu düşün, dua et:dua: yıpratma kendini

Kızlar bugün test yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı sonra kan testi yaptırdım 3.7 çıktı bu değer yükselir mi ki bu arada ilişkinin üstünden 10 gün geçti çok mu erken bişi demek için

Kızlar bugün test yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı sonra kan testi yaptırdım 3.7 çıktı bu değer yükselir mi ki bu arada ilişkinin üstünden 10 gün geçti çok mu erken bişi demek için
Canım en doğru sonucu regl gecikmesini bekleyerek alıyorsun. Evde yapılan idrar testleri yanıltıcı. Değer önce kanda artıyor akabinde idrara gecikiyor. Buna rağmen pozitif çıkıp insanları umutlandırıyor. Regl gecikmesini bekleyip, kan verirsen doğru sonuç olacaktır. Ben battan 6 gün önce kan verdim negatif çıktı. Regl'i 2 gün geçince kan verdim ve beta 21,8 çekti. 2 gün sonra tekrarladım 57'ye yükseldi. Yarın da doktor randevum var. Sende reglini bekle tatlım..

Galiba en doğru sonuç için beklemek gerekiyor cvp için çok teşekkür ederim

Back
X