Beta HCG 21415 tek kese var ikiz olabilir mi?

Sessiz_sedasiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
2.042
787
53
Kizler 5+4 iken HCG 21415 cikti ultrasyonda tek kese görünüyor ikiz olma ihtimali var midir? Yoksa boş yere heveslenmeyeyim mi ? Ben ikizim.ikizlerim olsun çok istiyorum.olmazsa da takdiri ilahi tabiki saglikli olsun gerisi önemli değil.

Benimki de 6 haftalikken değerin o civarda cikmisti tek kese ydi ihtimal de vardi ikiz gebeliğe ama tek kalp atisi duyduk bir kaç hafta içinde ama belli olmuyor canim tek kese iki kalp olabiliyor tek yumurta ikizlerinde hayirli olsun

Benimki de 6 haftalikken değerin o civarda cikmisti tek kese ydi ihtimal de vardi ikiz gebeliğe ama tek kalp atisi duyduk bir kaç hafta içinde ama belli olmuyor canim tek kese iki kalp olabiliyor tek yumurta ikizlerinde hayirli olsun
Tesk.ediyorum.canim tabi öncelikli isteğim kalp atisini duymak şuan.ben çift yumurta ikiziyim birkaç arkadaş değerin yuksek belki ikizdir deyince ister istemez bende merakta kaliyorum. Rabbim hayirlisini versin canim

Çift yumurta ikizlerinde ihtimal biraz düşük oluyor ama Rabbimin ne verdiği belli olmuyor hayirlisi olsun senin için ve bebegin icin

Back
X