Evet adet düzensizliği var polikistik overimSon adet tarihiniz 5 Mart ise çoktan görülmesi lazım bebek 2 aylık olacak nerdeyse sata göre. Adet düzensizliği falan mı var?
Lokman hekim hastanesine gidiyorumDEVLET HASTANESİNE Mİ GİDİYORSUNUZ
Aslında ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kaşık ağrısı ve kanamam vardı ama hepsi geçti şu an ne kanamam var ne de ağrım normal gözüküyor ilk 15 Nisan da beta 13 dü 29 Nisan da 2242 bu zaman aralığında beta düzenli artış yaptıdış gebelik şüphesi için bir nedeniniz var mı
-değerin saçma sapan artması
-lekelenme kanama
-kasıkta ağrı sızı
-ultrasonda tüplerin birinde şişlik olması
bunlar yoksa bu sadece sizin panik yapmanız sabırlı olun
1 hafta 10 gun arasi dustu diye hatirliyorum.Peki hemen iğneyle düştü mü
Tupte sislik falan demissin o yoktu, bebek gorundu diyorum tupteCanım bak işte tüplerin birinde farkedilmiş bunu da yazmıştım
Tamam işte aynı şeyi söylemek istemiştimTupte sislik falan demissin o yoktu, bebek gorundu diyorum tupte
Merhaba progestronunuz kactı pekı?surecı nasıl atlattınız?kacıncı haftada anladınız?Bende bunlarin hicbiri yoktu ama dis gebelikti. Cok dr gezdim
Progesteronuma bakilmamisti hatirladigim, 6. Haftaya kadar gelmistim. 1500 ya da 1700’lerdeydi betamMerhaba progestronunuz kactı pekı?surecı nasıl atlattınız?kacıncı haftada anladınız?
Merhaba, ne durumdasınızPeki hemen iğneyle düştü mü
Bende devlete gittim tutumu berbattı kontrol dahi etmedi folik asit alion mu dedi yok dedim yazmadi bile bakmadı bugün özele gititm çok güzel ilgilendi 20 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi 95 kiloyum ben göbekte var karından gözüktü benim kan degerim bilmiyorum geçen hafta 391 di bıraktım ben başka dr kesin git canım arastir netten ben öyle yaptımEvet kesinlikle tecrübeli bir doktor daha iyi olacak .Şu anki doktorum hiçbir şeyden anlamıyor bizi hiçbir şekilde yönlendirmiyor
Gecmıs olsun tekrarı olmasın ınsallah bıdaha.sıkıntı bı durum ya ben sımdı yenıden hamıleyımde korkuyorum o yuzden bıraz keseyı gormeden rahat edemeyecegım.dıgerınde progestronum1 di.bunda 25,dıgerınde lekelenme vardı bunda yok.o yuzden ınsalalh rahım ıcı gebelıktır.ıcımdekı korkuyu atamıyorum bırazProgesteronuma bakilmamisti hatirladigim, 6. Haftaya kadar gelmistim. 1500 ya da 1700’lerdeydi betam
Rahat olun ben uzerine 2 tane dogurdumGecmıs olsun tekrarı olmasın ınsallah bıdaha.sıkıntı bı durum ya ben sımdı yenıden hamıleyımde korkuyorum o yuzden bıraz keseyı gormeden rahat edemeyecegım.dıgerınde progestronum1 di.bunda 25,dıgerınde lekelenme vardı bunda yok.o yuzden ınsalalh rahım ıcı gebelıktır.ıcımdekı korkuyu atamıyorum bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?