Beta hcg 2242 ama ultrasonda gözükmüyor

Aslında ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kaşık ağrısı ve kanamam vardı ama hepsi geçti şu an ne kanamam var ne de ağrım normal gözüküyor ilk 15 Nisan da beta 13 dü 29 Nisan da 2242 bu zaman aralığında beta düzenli artış yaptı

Tupte sislik falan demissin o yoktu, bebek gorundu diyorum tupte
Tamam işte aynı şeyi söylemek istemiştim ultrasonda tüpte bebek göründüğü zaman rahimde kese boş ama sağ tüpte şişlik var muhtemelen bebek oraya yerleşti dış gebelikten şüpheleniyorum 3 gün sonra yeni gel bakalım derler ya hah.ay

Evet kesinlikle tecrübeli bir doktor daha iyi olacak .Şu anki doktorum hiçbir şeyden anlamıyor bizi hiçbir şekilde yönlendirmiyor
Bende devlete gittim tutumu berbattı kontrol dahi etmedi folik asit alion mu dedi yok dedim yazmadi bile bakmadı bugün özele gititm çok güzel ilgilendi 20 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi 95 kiloyum ben göbekte var karından gözüktü benim kan degerim bilmiyorum geçen hafta 391 di bıraktım ben başka dr kesin git canım arastir netten ben öyle yaptım

Progesteronuma bakilmamisti hatirladigim, 6. Haftaya kadar gelmistim. 1500 ya da 1700’lerdeydi betam
Gecmıs olsun tekrarı olmasın ınsallah bıdaha.sıkıntı bı durum ya ben sımdı yenıden hamıleyımde korkuyorum o yuzden bıraz keseyı gormeden rahat edemeyecegım.dıgerınde progestronum1 di.bunda 25,dıgerınde lekelenme vardı bunda yok.o yuzden ınsalalh rahım ıcı gebelıktır.ıcımdekı korkuyu atamıyorum bıraz

Rahat olun ben uzerine 2 tane dogurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…