Beta Hcg 227

Calypsoooooo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2020
125
99
23
Beta hcg perşembe yaptırdığımda 60tı pazartesi günü 227'ye cıktı. Düzensiz adet olduğum icin tam zamanını belirleyemiyorum. Ultrasonda henüz kese yok doktor kan akışı her sey cok iyi dedi ama 2 yıl once bi düşük yaşadım bu yüzden cok korkuyorum doktor progestan folik asit ve bebek asprini verdi. Bu ilaçları kullanıp faydasını gören görmeyen oldu mu? Işe yarar mı

Beta hcg perşembe yaptırdığımda 60tı pazartesi günü 227'ye cıktı. Düzensiz adet olduğum icin tam zamanını belirleyemiyorum. Ultrasonda henüz kese yok doktor kan akışı her sey cok iyi dedi ama 2 yıl once bi düşük yaşadım bu yüzden cok korkuyorum doktor progestan folik asit ve bebek asprini verdi. Bu ilaçları kullanıp faydasını gören görmeyen oldu mu? Işe yarar mı
Yarar düzenli kullanım artışın da iyi saglıkla gelsin

Hayırlı uğurlu olsunn haplarını düzenli kullanmaya çalış canım önceki bebeğin kan pıhtılaşmasından dolayı kaybettiysen bebek asprinini onun için vermiştir kanını cıvıtsın diye progestanıda hem adet olmayan kişilere veriyolar hemde bebek olursa daha iyi tutunmasını sağlıyormuş folik asitini hergün düzenli kullan tekrar hayırlı olsun 🥰❤️

Hayırlı uğurlu olsunn haplarını düzenli kullanmaya çalış canım önceki bebeğin kan pıhtılaşmasından dolayı kaybettiysen bebek asprinini onun için vermiştir kanını cıvıtsın diye progestanıda hem adet olmayan kişilere veriyolar hemde bebek olursa daha iyi tutunmasını sağlıyormuş folik asitini hergün düzenli kullan tekrar hayırlı olsun 🥰
Bugün yaptırdım beta hcg 267 cıktı nerdeyse yükselmemiş ne olacak simdi cok üzülüyorum 2 gun once 227 çıkmıştı

Bugün yaptırdım beta hcg 267 cıktı nerdeyse yükselmemiş ne olacak simdi cok üzülüyorum 2 gun once 227 çıkmıştı

şu anda değerlerin 600 felan olması lazımdı inşallah kimyasal felan değildir dua edelim inşallah canım allahın izniyle sağlıklı haberlerinizi alırız 🤲🏻

şu anda değerlerin 600 felan olması lazımdı inşallah kimyasal felan değildir dua edelim inşallah canım allahın izniyle sağlıklı haberlerinizi alırız 🤲🏻
Doktor farkli laboratuvar olduğu icin surekli farkliliklar olur dedi bi daha ayni yerde yaptır dedi agrım ve ya lekelenmem yok hic suan çünkü

Folik asit genelde tum hamilelere veriliyor bebek icin onemli. Corasprine gelince o da tedbir amacli pihtilasmaya karsi kan sulandirici olarak veriliyor endise etme duzenli kullan canim

Folik asit genelde tum hamilelere veriliyor bebek icin onemli. Corasprine gelince o da tedbir amacli pihtilasmaya karsi kan sulandirici olarak veriliyor endise etme duzenli kullan canim
Kullanıyorum ama bugun 267 cıktı değerim doktorum farklı yerde yaptırma aynı yerde yine yaptır dedi ne agrım ne kanamam var ama korkuyorum yine de

Kullanıyorum ama bugun 267 cıktı değerim doktorum farklı yerde yaptırma aynı yerde yine yaptır dedi ne agrım ne kanamam var ama korkuyorum yine de
Şuan bende aynı şeyleri yaşıyorum. Öncesinde 3 kez düşüğüm oldu kan pıhtılaşması denildi. Gebe kaldığımı öğrenir öğrenmez başladım iğne ve aspirine. Beta hcg 130du iki gün sonra 178 oldu :( iki gün sonra tekrar yaptır gel yoksa ila.ları bırakıcaz kimyasal gebelik büyük ihtimal dedi

Şuan bende aynı şeyleri yaşıyorum. Öncesinde 3 kez düşüğüm oldu kan pıhtılaşması denildi. Gebe kaldığımı öğrenir öğrenmez başladım iğne ve aspirine. Beta hcg 130du iki gün sonra 178 oldu :KK43: iki gün sonra tekrar yaptır gel yoksa ila.ları bırakıcaz kimyasal gebelik büyük ihtimal dedi
Canim bende cok korkmustum ama ayni gunun gecesi yani dün gece tekrar gittim acile bekleyemiyordum cunku 363 cıktı doktor bazen cihaz farkliliklari oluyor dedi. Ayrica benim doktorum ilaçlarına devam et mutlaka dedi sende devam et bakalim sonuc cikana kadar Insallah guzel haberlerini alırız bazen 72 saatte bile artıyor değer 48 saatle sınırlama kendini

Artışın iyi canım hayirli olsun 2000lerde keseyi görebiliyosun. Olabildiğince sol tarafa yat .
Bilmiyordum artık yatarım soluma. Insallah böyle devam eder ama devlet hastanesi bana 7000de anca kese gözükür dedi internette 1000 1500 diyor kafam karıştı

Canim bende cok korkmustum ama ayni gunun gecesi yani dün gece tekrar gittim acile bekleyemiyordum cunku 363 cıktı doktor bazen cihaz farkliliklari oluyor dedi. Ayrica benim doktorum ilaçlarına devam et mutlaka dedi sende devam et bakalim sonuc cikana kadar Insallah guzel haberlerini alırız bazen 72 saatte bile artıyor değer 48 saatle sınırlama kendini
inşallah canım yarın kan vericem. Bugün ağla ağla öldüm tabi :( Rabbim mucize göstersin inşallah nolur yarın bende mutlu bir haber vereyim

inşallah canım yarın kan vericem. Bugün ağla ağla öldüm tabi :KK43: Rabbim mucize göstersin inşallah nolur yarın bende mutlu bir haber vereyim
Moralini yüksek tut her zaman dinlenip git yarın güzelce ilaçlarını da ihmal etme herhangi bi kanama lekelenme var mı ?

Moralini yüksek tut her zaman dinlenip git yarın güzelce ilaçlarını da ihmal etme herhangi bi kanama lekelenme var mı ?
kanamam falan yok hiç, moralimi doktor çok bozdu o yüzden iki gündür çok ağladım. Sabah kan sulandırıcı iğne ve yatmadanda coraspin kullanıyorum yarın olsun hayrolsun artık

Back
X