Beta Hcg 227

kanamam falan yok hiç, moralimi doktor çok bozdu o yüzden iki gündür çok ağladım. Sabah kan sulandırıcı iğne ve yatmadanda coraspin kullanıyorum yarın olsun hayrolsun artık
Tamam hemen kötü düşünme doktorunu da değiştir bence bir sey olacağı yoksa da moralin yüzünden olur doktorun bu yaklaşımıyla.

Malesef beta hcg düşüyor 128 olmuş kimyasal gebelik. 4. Kez düşük yasıyor olacagım ve hiç biri birbirine benzemiyo düşüklerimin bundan sonra ne yapıcam ne edicem bilmiyorum :KK43:
Ay yavrum yaaa vallah ilk Defa hislerim yanılttı 😒
öyle karamsar olma mutlaka olacak zamana bırak rahat ol o kendiliğinden gelecek her ay oldu mu diye stresse kapılma olacak kesin ama zamanla geç olur belki ama olur
Üzme kendini herşeyde var bi hayır ❤️🌸

Ay yavrum yaaa vallah ilk Defa hislerim yanılttı 😒
öyle karamsar olma mutlaka olacak zamana bırak rahat ol o kendiliğinden gelecek her ay oldu mu diye stresse kapılma olacak kesin ama zamanla geç olur belki ama olur
Üzme kendini herşeyde var bi hayır ❤🌸
İnşallah çok ağladım yine ama Rabbimden ümidimi kesmiyorum :( çok teşekkür ederim

Kızlar bende gecen ay 1.09 de adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım hamileydim. Fakat 08.09 da kanamam geldi kimyasal gebelik geçirmişim. Bu ay da 06.09 de adet olmam gerekiyordu dün test yaptım hamileyim ama 1 gün adet geçikmem vardı ve betam 32 çıktı doktorum kontrol etmemiz lazım dedi tekrar kimyasal olmasından korkuyorum. Adet günü 1 gün geçipte beta düşük olan var mı? Ve sağlıklı bir gebeliklemi sonlandı

Back
X