- 19 Eylül 2022
- 9
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi katibehanimm
-
inşallah değerim biraz aradaymış doktor öyle söyledi.. umarım vardırEvet hayırlı olsun
son adet tarihim karışık biraz şöyle ki 9 ağustos regli oldum 5.günü tatile gittiğimiz için hap aldım ve reglim kesildi. dönüşte 19/20/21 ağustos tekrar regli oldum. durum bu kafam karışık baya5 ve üstü değer gebelik var diye biliyorum. ama düzenli artış olması önemli. adet gününüz ne kadar geçti ? 2-3 aralıklarla tekrar test yaptırıp artışı kontrol etmelisiniz. inşallah sağlıkla ilerlersin
Ya benimde pazar günü akşam beta testimde değer 33 çıkmıştı bugün sabah kaşıklarımda ağrı oldu ve biraz kanamam oldu tekrar test yaptırdım değer 17 ciktı doktorum düşük yapıyor olabilirsin cumartesine kadar dinlen değer daha fazla düşerse düşük olmuştur cok düşük bi ihtimal artabilir dedi ya bana acilen yardımcı olabilir misiniz bu durumu yaşayan ve sonrasında yüklesen var mı aramızdainşallah değerim biraz aradaymış doktor öyle söyledi.. umarım vardır
Kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin canım. Aynısı benim başımada geldi 27 ile öğrenmiştim 2 gün sonra hafif kahverengi akıntı sonraki gün kanamam olmuştu. Hakkında hayırlısı olsun.Ya benimde pazar günü akşam beta testimde değer 33 çıkmıştı bugün sabah kaşıklarımda ağrı oldu ve biraz kanamam oldu tekrar test yaptırdım değer 17 ciktı doktorum düşük yapıyor olabilirsin cumartesine kadar dinlen değer daha fazla düşerse düşük olmuştur cok düşük bi ihtimal artabilir dedi ya bana acilen yardımcı olabilir misiniz bu durumu yaşayan ve sonrasında yüklesen var mı aramızda
Kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin canım. Aynısı benim başımada geldi 27 ile öğrenmiştim 2 gün sonra hafif kahverengi akıntı sonraki gün kanamam olmuştu. Hakkında hayırlısı olsun.
ilk gebeliğiniz mi? kimyasal gebelik gibi. adet kanaması şekilde atılacak. benim 200lere kadar çıkmıştı ama sonra düştü. kafanıza takmayın bir dahaki sefere bakın. annemde de olmuş bende de oldu maalesef. birçok kişinin de ilk gebeliğinde yaşadığını okudum forumda.Ya benimde pazar günü akşam beta testimde değer 33 çıkmıştı bugün sabah kaşıklarımda ağrı oldu ve biraz kanamam oldu tekrar test yaptırdım değer 17 ciktı doktorum düşük yapıyor olabilirsin cumartesine kadar dinlen değer daha fazla düşerse düşük olmuştur cok düşük bi ihtimal artabilir dedi ya bana acilen yardımcı olabilir misiniz bu durumu yaşayan ve sonrasında yüklesen var mı aramızda
peki önümüzdeki ayda gebelik düşünmemde bi sakınca olur mu sizceilk gebeliğiniz mi? kimyasal gebelik gibi. adet kanaması şekilde atılacak. benim 200lere kadar çıkmıştı ama sonra düştü. kafanıza takmayın bir dahaki sefere bakın. annemde de olmuş bende de oldu maalesef. birçok kişinin de ilk gebeliğinde yaşadığını okudum forumda.
evet düşük oldu. kimyasaldan hemen sonra gebe kalan da var. bende maalesef olmadı. sonra ara vermiştim. bu ay tekrar denedim ve sıkıntı yok şimdilik.Sonra düştü mü peki
peki önümüzdeki ayda gebelik düşünmemde bi sakınca olur mu sizce
Çok teşekkür ederim Bilgi için Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahevet düşük oldu. kimyasaldan hemen sonra gebe kalan da var. bende maalesef olmadı. sonra ara vermiştim. bu ay tekrar denedim ve sıkıntı yok şimdilik.
inş siz de en kısa zamanda çift çizgiyi görürsünüz ve istediğiniz sağlıklı gebeliği yaşarsınız. kimyasal gebelik gelişmemiş ve sağlıksız olduğu için atılıyor yani sizin bir hatanız yok bunu da sakın aklınızdan çıkarmayın. doğru zamanını biliyor bebek ben ona inanıyorum.Çok teşekkür ederim Bilgi için Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Merhabalar bende şuan muhtemelen kimyasal gebelik yasıyorum. 43-46 çıktı beta hcg artıslarım. Şuan adetim 1 gün gecikmis oldu. Kanamanız ne zaman gelmişti sizin acaba ? Adet düzensizliği yapıyor mu ? Ve gelen kanama adet kanaması mı sayılıyor uzun mu kısa mu sürüyor acaba ? Bilgilendirirseniz sevinirim.evet düşük oldu. kimyasaldan hemen sonra gebe kalan da var. bende maalesef olmadı. sonra ara vermiştim. bu ay tekrar denedim ve sıkıntı yok şimdilik.
benim biraz geç olmuştu 6+0 günü düşük yaptım. bir kere kan ölçtürdüm 5+3te 200 çıkmıştı. doktor sıkıntı yok demişti ama maalesef kotu sonuclandı. adet oldum ama çok yoğun parçacıklı ve akıntı çok fazla oldu. 8-10 gün kadar sürdü benimki. ilk 3 gün hayatımda yaşaamadığım kadar yoğun bir akıntı oldu artık yorgunluktan uyuyordum. ve çok fazla et parçası gibi doku geldi. bayağı üzücü bir süreçti ilk olunca insan bilemiyo tabi. adet kanaması sayılıyor. sonraki ay hamile kalan cok var. benimki olmamıştı.Merhabalar bende şuan muhtemelen kimyasal gebelik yasıyorum. 43-46 çıktı beta hcg artıslarım. Şuan adetim 1 gün gecikmis oldu. Kanamanız ne zaman gelmişti sizin acaba ? Adet düzensizliği yapıyor mu ? Ve gelen kanama adet kanaması mı sayılıyor uzun mu kısa mu sürüyor acaba ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Benim şuan 4+1 arada böyle tatlı bir ağrı giriyor kasığıma adet olacakmısım gibi hatta sanki bir akıntı hissi geliyor tuvalete gidiyorum ama sadece beyaz akıntı geliyor fazlaca. Bende herhalde 1 hafta kadar beklerim adeti sanırım. İnanın ben buna şükreder oldum beterin beteri var derler 2 ay önce kürtaj olmuştum. O anları düşününce. Biz kromozom ve pıhtılaşma testi düşünüyoruz o yüzden 1 ay korunuruz muhtemelen. O 1 ayda yine sağlıklı beslenir vitaminlerimi alırım. Bilemiyorum zamanı mı değil daha Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyodur diyorum hep sağlıklı hayırlı bir evladım olması için dua ediyorum. Sizin içinde aynı şeyleri dilerim. Plan yapmaktan ziyade salmak istiyorum artık. Hakkımızda hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah çok sağolun. Çok geçmiş olsun.benim biraz geç olmuştu 6+0 günü düşük yaptım. bir kere kan ölçtürdüm 5+3te 200 çıkmıştı. doktor sıkıntı yok demişti ama maalesef kotu sonuclandı. adet oldum ama çok yoğun parçacıklı ve akıntı çok fazla oldu. 8-10 gün kadar sürdü benimki. ilk 3 gün hayatımda yaşaamadığım kadar yoğun bir akıntı oldu artık yorgunluktan uyuyordum. ve çok fazla et parçası gibi doku geldi. bayağı üzücü bir süreçti ilk olunca insan bilemiyo tabi. adet kanaması sayılıyor. sonraki ay hamile kalan cok var. benimki olmamıştı.
benim beklenen adetten 3-4 gün önce kahverengi akıntım başladı 6. haftaya kadar yani kanama başlayana kadar da sürmüştü. aslında kimyasal belirtisiymiş. ben yerleşme kanaması sanmıştım. ama yerleşme kanaması değil aslında kimyasal belirtisiymiş bu kadar uzun sürmesi. şimdilik yine 6 haftalık hamileyim ve hiçbir sıkıntı görünmüyor. kanama da olmadı. kan testi de yaptırdım 450 ve 1120 olarak çıktı 2 gün ara ile. yani bi kere kimyasal oldu diye devamında da olcak diye bi şey yok. o yüzden doktora gidip kontrol olup sorunlar varsa çözüp ona göre odaklanmak daha mantıklı.Benim şuan 4+1 arada böyle tatlı bir ağrı giriyor kasığıma adet olacakmısım gibi hatta sanki bir akıntı hissi geliyor tuvalete gidiyorum ama sadece beyaz akıntı geliyor fazlaca. Bende herhalde 1 hafta kadar beklerim adeti sanırım. İnanın ben buna şükreder oldum beterin beteri var derler 2 ay önce kürtaj olmuştum. O anları düşününce. Biz kromozom ve pıhtılaşma testi düşünüyoruz o yüzden 1 ay korunuruz muhtemelen. O 1 ayda yine sağlıklı beslenir vitaminlerimi alırım. Bilemiyorum zamanı mı değil daha Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyodur diyorum hep sağlıklı hayırlı bir evladım olması için dua ediyorum. Sizin içinde aynı şeyleri dilerim. Plan yapmaktan ziyade salmak istiyorum artık. Hakkımızda hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah çok sağolun. Çok geçmiş olsun.
Benim hiç akıntı leke vs olmadı değerim 23 e düşmüş bugün bence haftasonu kanamam başlar. Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah bir sorun olmada sağlıkla ilerlesin ve sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Evet yarın doktora gideceğim ama aklımda kromozom pıhtılaşma testlerini yaptırmak var bakalım hayırlısıyla sağlıkla inşallah.benim beklenen adetten 3-4 gün önce kahverengi akıntım başladı 6. haftaya kadar yani kanama başlayana kadar da sürmüştü. aslında kimyasal belirtisiymiş. ben yerleşme kanaması sanmıştım. ama yerleşme kanaması değil aslında kimyasal belirtisiymiş bu kadar uzun sürmesi. şimdilik yine 6 haftalık hamileyim ve hiçbir sıkıntı görünmüyor. kanama da olmadı. kan testi de yaptırdım 450 ve 1120 olarak çıktı 2 gün ara ile. yani bi kere kimyasal oldu diye devamında da olcak diye bi şey yok. o yüzden doktora gidip kontrol olup sorunlar varsa çözüp ona göre odaklanmak daha mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?