- 21 Aralık 2016
- 640
- 545
- 53
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
İnşallah5.gün embriyosu için değeriniz gerçekten düşük maalesef..Ama inşallah değerleriniz yanıltır ve hızlıca yükselmeye başlar
Evet yarın sabah tekrarlamamı istedi doktor canım hayırlısı bakalımCanım tüp bebek yaptirmadigim için hicbi fikrim yok ama yaptıranlardan gördüğüm kadarıyla düşük bı değer ama önemli olan bu değerin artması artarsa eğer problem yok demektir yarın testi verip bakman gerekiyor 1 gün daha sabır
İnşallah canım benimde sağlıkla devam eder, doktor pek umut verici konuşmadı çok nadir bu değerlerde sağlıklı gebelik devam ediyor dediBu değerlerle hamileliği devam eden çok arkadaş var. Önemli olan artışı iki gün sonra net bşy çıkar ortaya bence çok çok kötü değil
Kan sulandırcı kullanıyo musun? Bi arkadaşım 10. Gün 9la öğrendi değer ikiye katlanmadı kalitesi düşüktü embriyonun biraz ondandır dedik. İğneye başladı sağ salim doğum yaptı bazen rahme giden kan akışı iyi olmayınca da olabiliYor. Bu dönemde bol su içmeli 2.5 3ltİnşallah canım benimde sağlıkla devam eder, doktor pek umut verici konuşmadı çok nadir bu değerlerde sağlıklı gebelik devam ediyor dedi
Kullanmıyorum canım bir şey demedi doktor bol bol su içmeye çalışıyorum amaKan sulandırcı kullanıyo musun? Bi arkadaşım 10. Gün 9la öğrendi değer ikiye katlanmadı kalitesi düşüktü embriyonun biraz ondandır dedik. İğneye başladı sağ salim doğum yaptı bazen rahme giden kan akışı iyi olmayınca da olabiliYor. Bu dönemde bol su içmeli 2.5 3lt
İlk transferde vermiyolar genelde. Bi dahakine yükselir bence önemli olan artması merak etmeKullanmıyorum canım bir şey demedi doktor bol bol su içmeye çalışıyorum ama
İlk transferim olumsuzdu bu ikinci transferim canım. Yarın görcez bakalım Allah nasip ettiyse olurİlk transferde vermiyolar genelde. Bi dahakine yükselir bence önemli olan artması merak etme
Amin canım inşallah çok sağ olBilgim yok ama inşallah nasip olur canım Allah yeterki Ol desin
Amiinnn inşallahİnşallah gönlünüzce olur sonuc
canım ınsallah herşey gönlünce olur. bende regli bekliyorum .2. transferımı olacagım. Allah isteyen herkese nasip etsinİlk transferim olumsuzdu bu ikinci transferim canım. Yarın görcez bakalım Allah nasip ettiyse olur❣
İnşallah senin sağlıkla tutunur canım benim kimyasal oldu ne yazık ki bugün regl oldum 1 ay aradan sonra son kalan dondurulmuş embriyo mu transfer olcam kısmetsecanım ınsallah herşey gönlünce olur. bende regli bekliyorum .2. transferımı olacagım. Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?