Merhaba, sitede yeniyim. Dün kasık ağrısıyla dr a gittim beta hcg istedi 262,4 çıktı ama ultrasonda kese fln yok. Bebiş küçük olduğu için mi yoksa biyokimyasal gebelik mi? Şimdi ben anne mi oluyorum yoksa sevinmek için erken mi bilemedim
sevinmeye korkuyorum daha minik olduğu için dimi ne kadar süre sonra görürüz ki ?
sevinmeye korkuyorum daha minik olduğu için dimi ne kadar süre sonra görürüz ki ?
Merhaba, sitede yeniyim. Dün kasık ağrısıyla dr a gittim beta hcg istedi 262,4 çıktı ama ultrasonda kese fln yok. Bebiş küçük olduğu için mi yoksa biyokimyasal gebelik mi? Şimdi ben anne mi oluyorum yoksa sevinmek için erken mi bilemedim
benim 800lerde minnak bi nokta gördük sadecepazartesi bakalım neler görücez randevumuz var
nedir durum ben bugün tekrar bhcg sonucu aldım 1781 olmuş yani artış var ama tam ikiye katlamamış her gün :S
nedir durum ben bugün tekrar bhcg sonucu aldım 1781 olmuş yani artış var ama tam ikiye katlamamış her gün :S
doktora gittim bhcg istedi yine,kese 4,5 mm. civarında küçük buldu galiba biraz. canım sıkkın.. senin artış kaçtan ve kaç gün aralıkla 1781 oldu canım?
Aynı şeyi sanada söylemek istedim arkadaşım canını sıkma doktorların bir dediği bir dediğini gerçekten tutmuyor. Bu kadar canını sıkacağına başka bir doktora git diğer doktorun söylediğini söylemeden bir de onun fikrini al bence
hiçbişey bilmiyorum canımgeçen salı nokta görmüştük keseyi. hatta doktor bura galiba bura olabilir falan demişti. nokta kadardı. şimdi karından baktı ve 5 mm.ye yakın. ama içime kurt düşürdü.
doktora gittim bhcg istedi yine,kese 4,5 mm. civarında küçük buldu galiba biraz. canım sıkkın.. senin artış kaçtan ve kaç gün aralıkla 1781 oldu canım?[/QUOT
27 şbt perşembe 262 ydi. 3 mart yani bugün 1781 olmuş her gün ikiye katlasaydı 4000 fln olacaktı ama olmamış. sabahtan akşama kadar hastanedeydim en son dr rapora şöyle bir bakıp vajinal ultrason istedi. ben de sabrımın sonunda olduğum için eeeh deyip eve döndüm. devlet hastanesine gitmiştim eve yakın diye insan gibi davranmıyorlar...
Canım panik yapma benimde ikiden fazla katladığı için ve kese geç gözüktüğü için sırasıyla dış gebelik boş gebelik daha da bir sürü şey söylediler. ben keseyi taa 2400 lerde görmüştüm . Yani o 1500 i geçince hemen gözükür ibaresi çok yanlış. Kesinlikle her şey olacağına varır ve bu süreçte kendinizi bunları düşünerek yıpratmayın .
evet bana da bugün boş gebelik dış gebelik bir sürü şey söylediler iş vajinal ultrasona gidince belki de çok küçük bi hafta daha bekleyeyim dedim şimdi kanama fln olur allah korusun. iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum valla. eşim de panik yapmayalım biraz bekleyelim büyüsün dedi ama milletin her gün ikiye katlıyormuş bhcg, yok şu değere gelince kese görünüyormuş fln.... off 10 marta özel hastaneden randevu aldım daha iyi bi dr ama her şey allahtan işte. bilmiyorum arkadaşım panik haldeyim uff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?