• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 2884

eftelyacandan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2025
56
17
3
19
Beta HCG 2884 çıktı sağlık ocağı doktoru hamilesin kadın doğuma sıra al dedi, ama birisi de belki de yoktur bu yüzden kadın doğuma yollamıştır var mı diye dedi, aklıma takıldı önceden de 1 ay gelmemişti adetim 0,2 çıkmıştı beta hcg yani yoktu şimdi doktor var dedi ebemle tanıştırdı sizce var mı? Bu sayıda öğrenen var mı?

Beta HCG 2884 çıktı sağlık ocağı doktoru hamilesin kadın doğuma sıra al dedi, ama birisi de belki de yoktur bu yüzden kadın doğuma yollamıştır var mı diye dedi, aklıma takıldı önceden de 1 ay gelmemişti adetim 0,2 çıkmıştı beta hcg yani yoktu şimdi doktor var dedi ebemle tanıştırdı sizce var mı? Bu sayıda öğrenen var mı?
Tabi ki var canım. Kadın doğuma mecbur gideceksin bebeğin durumunu görmek için. Kim demişse saçmalamış. Hayırlı olsun canım

Hayırlı olsun pozitif gayet sonuç 😄 o birisi çok biliyor bi daha ona sormayın 🤣

Tabi ki var canım. Kadın doğuma mecbur gideceksin bebeğin durumunu görmek için. Kim demişse saçmalamış. Hayırlı olsun canım
Çok teşekkür ederim aklımdan ve kulağımdan şüphe ettim bir an üzüldüm aileme de söylemiştim başka kişilere de söyledim rezil oldum sandım bir an, deli sanarlardı artık beni😂❤️

Back
X