Nette 5 in altı negatif olarak yorumlanıyor.kafam çok karıştıEvet hamilesin
Canım negatif hamilelik yok beşin altı negatif diye biliyorum ben ama belki geç döllenme olabilir yeni yerleşebilir bekle.bir kaç.gun geçince kan verirsin tekrarBeta HCG 3.28 çıktı sizce hamilemiyim doktor şüpheli dedi Bir hafta sonra tekrar gel dedi .sizce hamilemiyim .adetim 2 gün gecikti
Muhtemelen yeni yerlesmis olabilir 2gunde bir degerine baktir umarim saglikla ilerler .. tebrikler darisi basimiza
BIr gebenin gunlugunu takio edersen bazi kadinlarda 3 uzeri ciktiginda yukselme ihtimali var demisti ordan aklimda kaldi.. bence olma ihtimali yuksek ama sen yinede 2gun sonra bak bakalim hcgde yukselmemi olcak dusmemi dusme olursa kimyasal olma ihtimalide var umarim artarCanım 5 in altı negatif değilmi anlayamadım pek ama hayırlısı olsun
Hayırlısı bakalım hamilemiyim çok merak ediyorumBIr gebenin gunlugunu takio edersen bazi kadinlarda 3 uzeri ciktiginda yukselme ihtimali var demisti ordan aklimda kaldi.. bence olma ihtimali yuksek ama sen yinede 2gun sonra bak bakalim hcgde yukselmemi olcak dusmemi dusme olursa kimyasal olma ihtimalide var umarim artar
Umarim 2den bile yukselen degerleri gordum umarim seninkide artarHayırlısı bakalım hamilemiyim çok merak ediyorum
Pazartesi tekrar gidip kan tahlili yaptıracağımUmarim 2den bile yukselen degerleri gordum umarim seninkide artar
Son durumunuz nedir acaba?Pazartesi tekrar gidip kan tahlili yaptıracağım
Merhaba benim de dün adet günümdü kan verdim hcg 0.4 çıktı doktor iki gün sonra tekrar ver dedi anlamadım . 0.4 demek gebelik yok demek umutlanmak istemiyorum adet de olmadımBeta HCG 3.28 çıktı sizce hamilemiyim doktor şüpheli dedi Bir hafta sonra tekrar gel dedi .sizce hamilemiyim .adetim 2 gün gecikti
Dün tekrar kan testi yaptırdım sağlık ocağında bi kod istemiştim akşam netten kendim bakmak için beta HCG 10.00 yazıyorduSon durumunuz nedir acaba?
Hayırlı olsunDün tekrar kan testi yaptırdım sağlık ocağında bi kod istemiştim akşam netten kendim bakmak için beta HCG 10.00 yazıyorduhenüz doktorla görüşmedim yarın tekrar gel demişti bugün gideceğim
Hahahha bakkk ben sana demistim ilk tebriginiide yapmistimDün tekrar kan testi yaptırdım sağlık ocağında bi kod istemiştim akşam netten kendim bakmak için beta HCG 10.00 yazıyorduhenüz doktorla görüşmedim yarın tekrar gel demişti bugün gideceğim
Ayy canım benimHahahha bakkk ben sana demistim ilk tebriginiide yapmistimsenin adina sevindim darisi basimaaaa cok aminnn neguzel kat kat artsin dualarinda yer verrsen cok sevinirim hamiş duasi kabul olur ️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?