- Emoji Skoru
- 207
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Hanibizimsevdamiz
-
Kesin gebelik var demek için 5i geçmesi lazım ama sizin artıyorkaç gün gecikmeniz oldu? bence pazartesi kan verin pazartesiye kadar heyecanla beklersiniz biliyorum ama pazartesi verin hafta sonu ne kadar artmış bakalım zaten hemen kdın doğuma gitseniz de kese gözükmez beklemeniz lazım
Bir de kaç günlük gecikmeniz varKesin gebelik var demek için 5i geçmesi lazım ama sizin artıyor gibibence pazartesi kan verin pazartesiye kadar heyecanla beklersiniz biliyorum ama pazartesi verin hafta sonu ne kadar artmış bakalım zaten hemen kdın doğuma gitseniz de kese gözükmez beklemeniz lazım
Yani aradaki kanamam aslında tüm düzeni bozdu ama ara kanamaya göre alırsam 2 gün gecikme. Bugün bir doktora gittim en azından yönlendirme için ama bana menopoz olabilir gibi saçma sapan Bi yorumda bulundu kaldı ki 1 aylık düzensizliğim dışında hiçbir sorunum yokken ve yaşım daha 34 resmen alt üst oldumKesin gebelik var demek için 5i geçmesi lazım ama sizin artıyor gibibence pazartesi kan verin pazartesiye kadar heyecanla beklersiniz biliyorum ama pazartesi verin hafta sonu ne kadar artmış bakalım zaten hemen kdın doğuma gitseniz de kese gözükmez beklemeniz lazım
Merhaba ilk betayı regle ne kadar kala verdiniz acabaDayanamadım bugün tekrar test yaptırdım dün sabah 9 gibi kanda 2.93dü bugün akşam 6 gibi verdim 4.4'e çıkmış
2 gün kala verdimMerhaba ilk betayı regle ne kadar kala verdiniz acababenimde kanda 2 çıktı gebelik testi de çift çizgi çıktı merak ediyorum
Benimde aynı bende bekliyorum bugün olmam lazımdı olmadım pazara kadar bekleyeceğim güzel sonuçlar alırız inşallah2 gün kala verdimHaftaya Salı tekrar kan vereceğim bakalım inşaallah
Maalesef hasta oldum kan değerim 0.32'ye düşmüşBenimde aynı bende bekliyorum bugün olmam lazımdı olmadım pazara kadar bekleyeceğim güzel sonuçlar alırız inşallah
merhaba, adet gecikmesi sonrasında mı çıkmıştı bu değer arkadaşınızda acaba? eğer öyle ise kaçınco gündeydi hatırlıyor musunuzarkadaşımın betası 0.10’du ve hamileydi. yani neden olmasın?
adeti daha gecikmemişti. kimyasal gebelik olmasına rağmen adet gecikmesinden birkaç gün önce falan çıkmıştı.merhaba, adet gecikmesi sonrasında mı çıkmıştı bu değer arkadaşınızda acaba? eğer öyle ise kaçınco gündeydi hatırlıyor musunuz