Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl m düzensiz malesef bazen 21 bazen 24 bazen 27 4 gündür sulu kan gibi bişi var sadece peçeteye sılınce gelıyor asla pedde yokRegliniz gecikti mi?
Şu an kaç gün geçtiRegl m düzensiz malesef bazen 21 bazen 24 bazen 27 4 gündür sulu kan gibi bişi var sadece peçeteye sılınce gelıyor asla pedde yok
Regl m düzensiz malesef bazen 21 bazen 24 bazen 27 4 gündür sulu kan gibi bişi var sadece peçeteye sılınce gelıyor asla pedde yokRegliniz gecikti mi?
21 Temmuz'da yumurtlamam olduŞu an kaç gün geçti
Eğer öyleyse daha erken zaten 4/5 gün sonra tekrar kan verin21 Temmuz'da yumurtlamam oldu
Önceki adettm 9 temmuzŞu an kaç gün geçti
Yaaa heryerde farklı bısı yazıyorEğer öyleyse daha erken zaten 4/5 gün sonra tekrar kan verin
Takip edin kendinizi 4/5 gün sonra tekrar kan verin gönlünüze göre olsun inşallahÖnceki adettm 9 temmuz
Yaaa heryerde farklı bısı yazıyor
Takip edin kendinizi 4/5 gün sonra tekrar kan verin gönlünüze göre olsun inşallah![]()
Ay inşallah ya5ten düşükse negatif oluyor ama genelde 2 den düşük oluyor 4 çıkıp yükselen gördüm tekrarlayın bence kan testini inşallah artar![]()
Hayır bide yarın 20 lik diş çekimim var çok tedirginim arada kaldım5ten düşükse negatif oluyor ama genelde 2 den düşük oluyor 4 çıkıp yükselen gördüm tekrarlayın bence kan testini inşallah artar![]()
Hamile olsanız da diş çektirebilirsiniz sadece doktorunuza bilgi verseniz yeterli olur sonrasında ağrı kesici verecekse vs röntgen falan çekilmiyor sadeceHayır bide yarın 20 lik diş çekimim var çok tedirginim arada kaldım
Kan testini ne zaman yapmıştınızHayır bide yarın 20 lik diş çekimim var çok tedirginim arada kaldım
Bugün yaptım röntgen cekılmjstı onda skkıntj yok ben sölim o zaman şüphem var diyeKan testini ne zaman yapmıştınız
Evet söyleyin testi de tekrarlayın bence iki gün sonra değeriniz düşük ama çok da düşük değil bence bize de yazın mutlakaBugün yaptım röntgen cekılmjstı onda skkıntj yok ben sölim o zaman şüphem var diye
Tmm yazıcam mutlakaEvet söyleyin testi de tekrarlayın bence iki gün sonra değeriniz düşük ama çok da düşük değil bence bize de yazın mutlaka![]()
İnşallah güzel bi sonuç yazarsınızTmm yazıcam mutlaka![]()