Değerin düşük canım 5 ve üstü olması lazım. Emin olmak için 2 gün sorna tekrar test ver eğer 2 kat artış olmuşsa gebelik vardırMerhaba hanımlar rakim kalınlığım 20 mm 6 gün gecikme kanda beta hcg 3.90 çıktı normalde değerlerim hep 1.20 çıkardı gebelik olabilir mi başına gelen oldumu değeri yükselen ?
Adet günün geçtimi?Sabahtan beri aynı dertten yakiniyorum canım ama ben çatlatma iğnesi oldum ovitrelle ve değerim 12yukselen varmı acaba yoksa iğne etkismi
Yok daha 6gun var canım ama ben ovitrelle kulladigim için doktor kan testini erken istedi bendenAdet günün geçtimi?
Hiç bilemiyorum çatlatma iğnesi kullanmadım hiç canım inşallah gebesindirSabahtan beri aynı dertten yakiniyorum canım ama ben çatlatma iğnesi oldum ovitrelle ve değerim 12yukselen varmı acaba yoksa iğne etkismi
Yani ilk defa bu değerle karşılaştım bende şaşırdım geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum rahim kalınlığım 20 mm 15 üstü gebelik diyorlar amaDeğerin düşük canım 5 ve üstü olması lazım. Emin olmak için 2 gün sorna tekrar test ver eğer 2 kat artış olmuşsa gebelik vardırAllah sana bana tüm isteyenlere nasip etsin
İnşallah inşallah hamilesindir canımYani ilk defa bu değerle karşılaştım bende şaşırdım geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum rahim kalınlığım 20 mm 15 üstü gebelik diyorlar ama
Ozman sende bak eğer 2 kat artıyorsa gebesin. 1 2 gün sonra test yap.Yok daha 6gun var canım ama ben ovitrelle kulladigim için doktor kan testini erken istedi benden
Çarşamba baktircam canım ama adet ağrılarım.gelmeye başladı kırmızıları görmezsem baktiririm artikOzman sende bak eğer 2 kat artıyorsa gebesin. 1 2 gün sonra test yap.
Hamilelikte adet sancısı gibi oluyor diyorlar. Bende geçen ay öyle oldum 5 güm gecikti ama prolaktin hormonu yüksek ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı çok üzülmüştümÇarşamba baktircam canım ama adet ağrılarım.gelmeye başladı kırmızıları görmezsem baktiririm artik
Çok saol canım ins ama pek umut yok rabbim hepimize nasip etsin seninde mi ilk bebiş olucak var mı cocugunAma inşallah sen hamişsindir
Aynen ilk bebegim ama malesef yok. Prolaktin hormonu yüksek ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı o yüzden önce tedavi görmem gerekÇok saol canım ins ama pek umut yok rabbim hepimize nasip etsin seninde mi ilk bebiş olucak var mı cocugun
O bnde de oldu bı ara ilaç verdi doktor hemen düşüyor zaten prolaktin canımAynen ilk bebegim ama malesef yok. Prolaktin hormonu yüksek ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı o yüzden önce tedavi görmem gerek
İnşallah düşer bende sizde hamile kalalımO bnde de oldu bı ara ilaç verdi doktor hemen düşüyor zaten prolaktin canım
Çok çok aminnnnnİnşallah düşer bende sizde hamile kalalım
Abla 5 üstü gebelik.Yani ilk defa bu değerle karşılaştım bende şaşırdım geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum rahim kalınlığım 20 mm 15 üstü gebelik diyorlar ama
hamileyim canım değerim yükseldi sonradanAbla 5 üstü gebelik.
geç döllenme olmuş tam tahmin ettiğim gibi insan az çok tanıyor kendi bedenini çünküAbla 5 üstü gebelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?