Beta hcg 3.90

esub61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2022
70
18
38
26
Merhaba hanımlar rakim kalınlığım 20 mm 6 gün gecikme kanda beta hcg 3.90 çıktı normalde değerlerim hep 1.20 çıkardı gebelik olabilir mi başına gelen oldumu değeri yükselen ?

Sabahtan beri aynı dertten yakiniyorum canım ama ben çatlatma iğnesi oldum ovitrelle ve değerim 12yukselen varmı acaba yoksa iğne etkismi

Merhaba hanımlar rakim kalınlığım 20 mm 6 gün gecikme kanda beta hcg 3.90 çıktı normalde değerlerim hep 1.20 çıkardı gebelik olabilir mi başına gelen oldumu değeri yükselen ?
Değerin düşük canım 5 ve üstü olması lazım. Emin olmak için 2 gün sorna tekrar test ver eğer 2 kat artış olmuşsa gebelik vardır Allah sana bana tüm isteyenlere nasip etsin

Değerin düşük canım 5 ve üstü olması lazım. Emin olmak için 2 gün sorna tekrar test ver eğer 2 kat artış olmuşsa gebelik vardır Allah sana bana tüm isteyenlere nasip etsin
Yani ilk defa bu değerle karşılaştım bende şaşırdım geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum rahim kalınlığım 20 mm 15 üstü gebelik diyorlar ama

Çarşamba baktircam canım ama adet ağrılarım.gelmeye başladı kırmızıları görmezsem baktiririm artik
Hamilelikte adet sancısı gibi oluyor diyorlar. Bende geçen ay öyle oldum 5 güm gecikti ama prolaktin hormonu yüksek ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı çok üzülmüştüm Ocak 12 de doktora gidecegim bakalım ilaç verirmi ne yapacak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…